|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIPP-ova prva mlečna kašica!
23.4.2009 15:02:30   
vrtnica123
A ima katera izkušnje s to kašico- in kdaj jo je začela dajat- na embalaži sicer piše od 4 mesca starosti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 19:03:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vrtnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HIPP-ova prva mlečna kašica!
24.4.2009 8:16:09   
sanelaa
mi tudi hippove kupujemo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2009 13:04:32   
lilly18maj
Vrtnica 123!
Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk).
LP, Lilly

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2009 21:12:25   
mamaemem
živjo,

mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu?

hvala

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2009 18:07:02   
onur
mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu?

milupina bio riževa kašica ne vsebuje mleka in jo mešaš z mlekom

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2009 8:50:01   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: lilly18maj

Vrtnica 123!
Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk).
LP, Lilly

kako pa je potem s tistimi, ki se hranijo po flaški ... mojadva sta namereč ves čas hranjena po flaški, gosta hrana pa je vsa po žlici ... a so tu tudi lahko posledice?
pa kako je z dudo?
hvala za odgovor

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lilly18maj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2009 22:19:28   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

IZVIRNO SPOROČILO: lilly18maj

Vrtnica 123!
LP, Lilly

kako pa je potem s tistimi, ki se hranijo po flaški ... mojadva sta namereč ves čas hranjena po flaški, gosta hrana pa je vsa po žlici ... a so tu tudi lahko posledice?
pa kako je z dudo?
hvala za odgovor

ja jz sm tud na tem,...
prosm tud jz za odgovor

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!