Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosek, prehlad da ali ne 12.5.2005 10:59:29
|
|
|
|
bini
|
blagor ti, da je tako zdrav... no, mi pa imamo z nosem velik izkušenj. jest ti svetujem da mu fiziološko kar vseeno špricaš, ker pri enih otrocih (npr. pri naši) gre to potem ful hitro na ušesa - in potem si en dva tri na antibiotikih :(.. tako kot mi že 2krat, zdejle je pa že spet smrkava... respirator sem prvič hotla glih danes uporabit, pa je tako tulila, da sem se vdala in ji pač rajši več tiste vode v nos nafilam - tega se je že navadla :bravo:..respirator je res bolj agresiven in mislim da ga tebi ni treba uporabljat, če nima ful zafilanga noska. velik zdravja še naprej:sloncek:
|
|
|
|
nosek, prehlad da ali ne 12.5.2005 11:01:16
|
|
|
|
dix
|
Verjetno ni nič hujšega. Preventivnu mu lahko našpricaš fiizološko, počakah 5 minut in pol uporabiš pumpico. Pumpica se pa uporablja tako, da jo najprej stisneš, pol daš otroku v nosnico, drugo nosnico z prstom zapreš in pompico spustiš, vakuum pol naredi svoje. Suhe smpklje pa jaz čistim z palčko za ušesa, ker pumpica je učinkovita samo za tekoče smrklje.
|
|
|
|
nosek, prehlad da ali ne 12.5.2005 11:07:56
|
|
|
|
mtd
|
hvala za hitre odgovore:rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?