|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meso in prestop hrvaske meje
22.4.2009 10:17:00   
Anonimen
Zanimajo me izkusnje tistih,ki so v zadnjem casu - npr v zadnjem emsecu sli na Hrvasko. Ce ste imeli hladilno torbo mesa,se je kaj kompliciralo???? Lani mi nismo imeli nobenih problemov,me pa zanima zdaj novejse stanje glede na blokado, ce se kaj bolj heca slovenske turiste.

Tasca gre zdaj za vikend dol in ker je bilo po tv kako so hrvati na meji metali stran meso,zdaj ne ve, bi peljala zraven ali ne....

Hvala za odgovore!
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meso in prestop hrvaske meje
22.4.2009 10:21:40   
Anonimen
zadnjič je mojemu carinik zatežil, da lahko pelje čez le sendviče. in to ne na turističnem prehodu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2009 13:44:38   
TomTaylor
Tudi nama je pogledal v prtljažnik in iskal hladilno torbo - ker jo ni našel je še za vsak slučaj vprašal, če imava s seboj slučajno surovo meso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2009 14:47:54   
ajataja
mesa čez mejo ne smeš vozit,ampak mi kakšno malenkost vedno vzamemo zraven pa zaenkrat še niso nič gledali,drugače ti pač vzamejo če najdejo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2009 16:50:38   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Ce ste imeli hladilno torbo mesa,se je kaj kompliciralo????

surovo meso se nikoli ni smelo nest čez mejo.
sicer ti ne znam odgovorit na vprašanje, ker tega nikoli nismo počeli, zanimalo pa bi me, ali to meso potem imaš v hladilniku na morju ali zamrzovalniku ali kako? koliko je tega količinsko? ker če neseš tako za dva dni, se ti to sploh splača?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2009 19:01:46   
mily
Tut jst ne štekam zakaj je treba full mesa tovorit čez. A na Hrvaškem ga ne prodajajo al kako? user posted image

< Sporočilo je popravil mily -- 22.4.2009 19:02:03 >

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2009 19:05:24   
Anonimen
Dol gre za vec kot teden dni.

Prodajajo ze ampak drazje. Lepo tistim,ki sploh ni treba gledat na ceneuser posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2009 19:08:28   
gita10
Jaz moji tašči v Bosni nikoli nemorem dopovedat, da mi ne sme mesa devati sabo. In tudi naši cariniki vedno zmečejo lepe kose mesa v kontejner.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2009 19:08:39   
Blueeyes
mi smo bli pred slabim mesecem... na prehodu Sedlarjevo so nas ustavili, vprašali če mamo kej za prijavit pa smo rekl da ne, da gremo na obiske (k smo šli res), pa da samo darila nosmo... nazaj grede so nas pa isto vprašali, pa smo peljali čez zihr 50 jajc, pa full suhih salam, krvavic, masti in ostalih dobrot... je un samo pogledal in reku ok... pa smo šli proti domu user posted image  user posted image  user posted image  mogoče smo imeli srečo

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2009 19:14:34   
Anonimen
,me pa zanima zdaj novejse stanje glede na blokado, ce se kaj bolj heca slovenske turiste.

Odkar imamo "medijsko blokado" so postali toliko freh, da sploh ne vem, ce me vprasajo, ce imam kaj za carinit. Kaj sele, da bi prtljaznik odpirala. Pa sem ga v ta namen vzorno pospravila user posted image .

No, mogoce bo zdaj kaj drugace, ko je tu spet cas sonca in kiklic user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2009 19:23:28   
mily
A dej no, meni se pa sploh ne zdi, da je meso na Hrvaškem dražje. Mi ponavadi gremo na Pag ali v okolico Zadra in se vmes vedno zapeljemo v Zadar in nabavmo za več dni. Tut meso. Majo Špara tam, pa Mercator, Lidl...in cene so enake.

Tako nikoli ne vozimo s sabo veliko hrane. Le za prvi dan ali dva, da laufamo prec po štrcunah,

mal se pozanimaj če je v bližini vaše destinacije kakšna večja trgovina in tam so ponavadi normalne cene. Tiste tamale ob kakih apartmajih so pa ponavadi res malo dražje.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2009 20:53:28   
donat
Pozdravljenauser posted image

odvisno je na kakega carinika se nameriš in kakšen dan ima, tako je tudi pri nas. Včasih ne smeš niti eno jajce odnesti v SLO, ki je darovano od babiceuser posted image

podobne ceno so na Hrvaškem tak če bo mogoče malo kaj dražje, ali pa si vzameš za par dni, potem pa itak vidiš trgovine pa greš kupituser posted image

kar brez panikeuser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2009 10:10:45   
Anonimen
Glede cen....Hmmm...Spomnim se lani,ko smo sli v Lidla v Puli, res je,da zdaj se spomnim samo za en dolocen artikel, ledeni caj sok je bil tocno 100% drazji kot v Sloveniji....Za meso pa se tudi spomnim,da je bilo drazje.

Mi gremo na morje avgusta in ce bo tako strogo bomo pac uporabili mercator piko.

(odgovor članu donat)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2009 10:34:53   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Tut jst ne štekam zakaj je treba full mesa tovorit čez. A na Hrvaškem ga ne prodajajo al kako? user posted image

Jah, mi ga vedno vazmemo s sabo. Pac, predsodek, kaj naj. Lani na Krku smo kupili meso od Pivke, sicer precej drazje kot pri nas, ampak ajde, recimo, da smo zaupali user posted image  

Sam jst mam itak predsodke do dolocenega mesa ze pri nas, tko da .. Tko da tut ce z mesom ne bi bilo nic narobe, bi jaz sigurno imela kake nezazeljene posledice user posted image

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 23.4.2009 10:36:55 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2009 10:48:14   
BUŠICA
meni je pa res čudno, če imate denar za it na morje, pa zašteka pri mesu..
a da je tolk dražje, da bankrotirate ob vsakodnevni prehrani v 7- 10 dni?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2009 10:50:21   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Tko da tut ce z mesom ne bi bilo nic narobe, bi jaz sigurno imela kake nezazeljene posledice user posted image

vsaj spucaš se, ne?user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2009 11:37:37   
ajataja
Ma malo dražje je sigurno na hrvaškem in mi vzamemo zraven za dan dva,tud meso,da pač ne rabiš najprej v trgovino letet,ko prideš dol.Sicer je pa moje mnenje tako,da če si hrane ne morem privoščit kupit tam pol sem raje dome,kot pa it na dopust pa ful šparat pa gledat na cene ,raje imam krajši dopust in kvaliteten.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?