mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: madejka Bi pasalo it vsake tolko malo v službo ja Midva bova morala it ven, kljub vremenu, ker drugač se malemu čisto trga. Morm še počakat, da se mi lasje posušijo Mi je pa že prav sitno, ko sem tolko nemobilna... zarad nosečnosti in zarad tega, ker nimava avta Tu pa ni kam it, razen po cestah... Kaj pa delata zunaj? ja bi res pasalo. Saj sva mi2 tudi že bila zunaj. Imava to srečo da smo doma na vasi in imava zunaj gugalnico, pa veliko dvorišče in pa seveda peskovnik. Ampak najbolj mu je zanimiva tista hiška ki jo lahko kupiš v pikapolonici. Ne vem ni nič kaj posebnega, ampak njemu je zanimivo že to da lahko zapira in odpira okne. kdaj pa bo srečen dogodek? Saj mi tud mamo veeeeeeliko trato okoli bajte, ampak samima nama je ponavadi hitro dolgčas... oz. je bolj tak, da bi on same take stvari delal, ki jih ne sme npr. odpiral zalivalko, hodil po vrtu ali trgal rože (tulipane) In ko mu ne dovolim, mu pa ni zabavno Rok mam 23.5., ampak mislim, da bo prej. A zdaj ste se prlečke našle tu al kak Dajte kaj po domače napisat, meni je to taaaaaaaak lepo ja madejka ka ti ne napišen. Ti vervlen, ka mu nije fejn,....eh ne morem, ker mi je ful čudno pisat pa po moje boš rabila dve uri da boš sploh uspela prebrati. No, še bom probala enkrat : mi2 nimava totih problemov, ga dan samo v pesek pa kamenčke, pa je mir, kakih 10 min, te pa greva malo v hiško, pa je zopet mir kakih 10 min, te pa ga oma pela malo k pujčekon, pa je mir kakih 15 min, ...... In tak se nadaluvle dokler ni vuneh mrak
|