Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V Barcelonon s 3.5 letnico 18.4.2009 7:21:37
|
|
|
|
nuala
|
Tezko ti konkretno svetujem, ker ne pozbam tvoje puncke. Sama sem z mojima nekajkrat poskusila taksna potovanja, pa sem se odlocila, da se nekaj let pocakam. Zakaj? Ker zelo uzivata doma, v blizini doma, na izletih v blizini, na pocitnicah pri babici, na nekajdnevnem oddihu v toplicah ali na kmetiji, v prikolici na morju pri prijateljih... In je zanju dolgo potovanje in vsa ta hektika in zmeda velemest zanju enostavno prevec. Sama imam rada velemesta, vendar ne z majhnimi otroki. Starejsi je star 6,5 let in ravno ugotavljam, da bo cez kaksno leto pripravljen na take dogodivscine. Ampak veliko ljudi potuje z otroki in se krasno zabavajo, verjetno so njihovi otroci in oni sami enostavno drugacni.
|
|
RE: V Barcelonon s 3.5 letnico 18.4.2009 8:57:43
|
|
|
|
Dashenka
|
Mi z našo pikolino potujemo od njenega 3m starosti - seveda se na potovanjih max. prilagajamo starosti otroka. Ko je bila stara dobri 2L smi šli v Barcelono za 4 dni, direkten let iz LJ, tam pa smo imeli najeto stanovanje preko Friendly Rentals: http://www.friendlyrentals.com/en/apartments/barcelona/accommodation-1_242.htm Abolutno priporočam: poleg ostalih znamenitosti, ki se jih z 2-3 letnikom ogleduješ bolj od zunaj kot znotraj toplo priporočam ogled akvarija in živalskega vrta. Je pa Barcelona spomladi full luštna, ni draga, dobra hrana na vsakem vogalu, prepletena z uličicami, kjer ni prometa, posejana z neštetimi malimi trgi, kjer otrok lahko brez skrbi šiba naokoli.
|
|
|
|
RE: V Barcelonon s 3.5 letnico 18.4.2009 9:08:49
|
|
|
|
rija
|
čisto odvisno od otroka. eni pač mirno sodelujejo na vseh ogledih, sprehodih....eni pa so pač kot moj mulči, da "vlečejo" kot kuža na povodcu in bi oni šli enostavno po svoje, po možnosti do prvih igral spanje in podobne zadeve so po moje še najmanjši problem, pač vzameš hotel v centru mesta, če otrok rabi svojo rutino in pač greš potem za tisti 2 uri spat v sobo. mi smo bili lani z 2,5 letnikom po Budimpešti in smo naredili tako. in smo se imeli krasno. mene edino malo "moti" avion....glih zaradi omenjene razigranosti in radovednosti našega mladička.....če pa ga zvežem v avto, pa z njim ni problema iti kamorkoli
|
|
RE: V Barcelonon s 3.5 letnico 18.4.2009 10:09:08
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi smo bili lani s 4-letnikom v Londonu en teden, vse brez tezav. Hodili smo vsak dan od 9h-10h pa do 18h zvecer, dvakrat smo sli se nazaj v mesto okrog 20h. Mali je vse prehodil, je pa res, da je navajen tudi kakega daljsega sprehoda. Mu je bilo pa vse ful zanimivo, sploh muzeji - sva ga komaj ven spravila. Na avionu je pa skoz sedel na sedezu, ker mu pac nisva pustila, da hodi po avionu in da moti druge potnike s kakim kricanjem in podobno. Pa smo tja grede leteli 4 ure, ker smo skoraj dve uri stali v Bruslju na letaliscu in je lepo sedel na svojem sedezu. Pa je sicer vec ali manj skoz akcija, je bolj redko pri miru (ali tiho ). Cez 5 dni gremo spet in komaj caka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?