|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ktera rada peče?
16.4.2009 11:18:42   
m_m
Torte in podobne sladice?
Js bom letos probala torto okrasit s ticino maso. Je bela tak da se jo da fajn obarvat (tekoče barve in tiste v prašku, pearl spreji) in bolj sladka od marcipana. Je pa bolj poceni če jo kupim v večjih količinah. Za eno torto je dovolj 1 kg ticino mase, ki pride 7€. Če bo še katera poskusila oblačiti torte s to maso, naj mi sporoči.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ktera rada peče?
16.4.2009 11:36:08   
m_m
Takele stvari se dajo delat...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2009 15:02:04   
tweety83
jaz ful rada pečem.....ampak torte še nisem pekla..... bi se pa prav rada prišla učit k tebi, ker vidim da ti "kar gre".
VSAKA ČAST!!!!!!user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 20:06:59   
2.2.
rqabila bi samo jaz dobim ceneje kg....

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 21:21:36   
m_m
tweety te žal niso moje, jaz jih imam nekaj v albumu, sam so z marcipanom, baje je to mal drugač.

2.2. res? Kje pa nabavljaš, se ti pridružim... Kolko je minimalna količina za nabavo?

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2009 5:35:53   
2.2.
jaz dobim za 5eur

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2009 10:40:29   
m_m
2.2. kje pa je tak poceni? Prodajajo tut po manjše količine?
Sam da ni mehka masa, ker nimam namena škroba nabavljat sam zato...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2009 7:48:47   
2.2.
kopujem preko firme in ne nimajo manjše količine od 7kg ali 12kg. ali pa v italiji, kjer vrhnika nabavlja se zeelo splača je vse ceneje pa nerabiš it preko firme, samo imaš pa velike količine ti ne dajo npr. kg praha...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2009 8:27:26   
pety78
Jaz delam torte s tičino maso. Naslednja bo v začetku julija, zato bi jo tudi jaz nekaj nabavla, če je možno preko katere od vaju.

lp

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2009 8:53:03   
honey
Prosim, da mi katera od vas razloži, kako se to oblikuje? Jaz ponavadi okrasim torto s smetano - edino to znam user posted image . Kako to delaš, da je tako lepo?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2009 15:18:05   
m_m
pety78 evo masa je doma.
Js bom mela 3kg za 2 torti. Ostalo oddam. S kje si?

2.2. ej italija mi je predaleč. Se pa priporočam drugo leto user posted image  če ne bojo podražil.

honey te niso moje. V albumu mam pa sam z marcipanom. Delaš pa ko s plastelinom, sam da razvaljaš prej. Pa barv čuda se da dobit grem jutri v nabavo, pa ti povem kaj vse majo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2009 15:19:22   
m_m
aja 2.2. men je vrhnika dala ceno 52€ za 7kg user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2009 15:41:41   
2.2.
saj jaz sem vedno kupovala  na brnčičevi-kam pa češ it saj drugje nimaš. no potem sem šla z bivšo sošolko iz gorice v italijo.....oči si napašeš samo rabiš pa veliko eur, ker ti je vse lepo in vse bi rad kupil. zdaj pa sem nabavila preko firme ki mi so dali kg po 5 eur.
sem pa iz bele krajine in je tudi meni daleč do italije, samo saj pravim za kanto tičine si ti pa res ne splača it v italijo......
bila sem tudi v zagrebu in je vse iz italije.....
no potem ima vrhnika 7kg 52eur-no dobr da vem.....kaj pa ostalo dekoracijo vso sama izdeluješ?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2009 8:35:24   
5ra8
tele torte zgledajo enkratne.
jst jih tud dost pečem, ampak do sedaj sem zmeraj okraševala samo s smetano, čokolado, itd....

res bi se rada naučila tud iz et mase delat...samo ni mi jasno kako to sploh gre....lahko ena mal bolj razloži, plis? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2009 8:54:46   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

tele torte zgledajo enkratne.
jst jih tud dost pečem, ampak do sedaj sem zmeraj okraševala samo s smetano, čokolado, itd....

res bi se rada naučila tud iz et mase delat...samo ni mi jasno kako to sploh gre....lahko ena mal bolj razloži, plis? user posted image

Tudi jaz sem to mislila, pa sem dobila odgovor, da je kot plastelin user posted image . M_m, daj se me usmili mi povej kaj bolj natančno, no.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2009 13:07:39   
pety78
pety78 evo masa je doma.
Js bom mela 3kg za 2 torti. Ostalo oddam. S kje si?

S Tržiča. O, hudiča, a ti si pa s Celja?
Veš kaj povej, do kdaj pa je rok uporabe? Saj mora pisati na pokrovu.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2009 13:18:11   
Anonimen
Jaz sem se pa odlocila,da tudi probal tole ticino.Bom pa kar pri Ramsu vzela
http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56

Kolikor sem zasledila,to maso razvaljas kot plastelin,vrzes preko torte,pogladis in obrezes.A je tako?
Tiste,ki vec delate s tem,povejte kako fintouser posted image

nekaj sem ze nasla na kulianriki

Mojster Goljat je imel te obrise raznih sličic, izgleda tako kot pobarvanka, samo črte. To potem z alkoholnim flumastrom prerišeš na prozorno folijo ali na kak drug prozoren papir. Nato folijo položiš na odrezan kos tičine (lepo je, če ga odrežeš z nazobčanim koleščkom, da so lepi robovi) in po črtah delaš pikice s šivanko ali buciko, da se pozna na tičini. Odstraniš folijo in imaš obris. Če znaš risati z roko, lahko tudi direktno na tičino pikaš z buciko, ker lahko popravljaš, če se zmotiš. Potem vzameš jedilne barve in dober tanjši čopič in pobarvaš slikco - kot pobarvanko torej. Nato ta kos tičine položiš na torto, ki je že obložena s tičino (ne delaš direktno na torti), lahko daš tudi samo na masleno kremo ali na torto, oblito s čokolado, na smetano pa ne smeš dajat.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11318&offset=40

< Sporočilo je popravil skamp -- 22.4.2009 13:33:15 >

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2009 14:02:25   
honey
http://pitoncica.moj-album.com/album/10310829/?os=15017714

Ali mi zna katera povedat, kaj je to? Kakšna masa, ki mora biti pod tičino?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.4.2009 14:05:03   
honey
M_m, a prideš kaj v Lj. do petka user posted image ? Jaz bi rabila tičino, pa je ne mislim za eno torto kupovat 6 kg user posted image Bom v petek delala torto za nečaka in bi tole bila idealno user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.4.2009 14:31:30   
Anonimen
masleno kremo
IZVIRNO SPOROČILO: honey

http://pitoncica.moj-album.com/album/10310829/?os=15017714

Ali mi zna katera povedat, kaj je to? Kakšna masa, ki mora biti pod tičino?

Verjento  maslena krema

evo recept

http://www.moj-album.com/album/9961307/

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.4.2009 14:45:16   
2.2.
verjetno ste me spregledali.....user posted image
kje kopujete ostalo dekoracijo. vem da ena gospa ima dekoracijo za torte ki nabavlja na madžarskem pa sem izgubila naslov oz. tel. a ve katera...no ali pa kje drugje-kje kopujete. jaz veliko sama delam včasih se mi pa kar zavida in kupim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.4.2009 19:52:33   
Anonimen
Ima mogoce katera tole:

http://www.quelle.si/si/q4r/wohnenhaushalt/haushaltswaren/kochgeschirrampzubehr/backen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT01JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0zNSZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xMjc5MTgmZmhfbGlzdGVyX3Bvcz0zOCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTE1NDIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3NpX3NpXzExNTQyX3NpXzExNTQ2JTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9zaV9zaV8xMTU0Ml9zaV8xMTU0Nl9zaV8xMTU0OSU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTE1NDJfc2lfMTE1NDZfc2lfMTE1NDlfc2lfMTE1NTAlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-127918/index.html

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.4.2009 22:19:18   
2.2.
ne nimam tega imam vse nastavke iz vrhnike tiste kovinske in set modelčov iz plastike za izdelovanje rožič iz tičine mase....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.4.2009 11:39:47   
m_m
2.2. a pol majo v zagrebu po5€kg? Ja, sama se matram z dodatki, sam so iz različnih materialov, te mase so sam za barvno podlago.

5ta8 user posted image  
honey user posted image
babe... a vaši tamali nimajo onih tuti fruti zadev z vsemi tistimi valjčki? Malo razvaljaš, delaš svaljke, kepice pa sestavljaš. Za tiste mal bol zahtevne pa rabiš kako modelirko (dobri so tut žlička od sladoleda, zobotrebci) in si mal pomagaš. Pomembno pa je da maš domišljijo... pa mal spretnosti user posted image  Sem tuk not padla, da bi kar celo vedro sama porabla user posted image  

pety78 pol leta lahk komot stoji na sobni temperaturi, rok uporabe ma pa okol 9m.

skamp ja to je to. Torto oblešeč. Ostalo je pa odvisno od tvoje domišljije.
Jaz vse delam direkt. Meni je bolj finta da si izmisliš neko zanimivo obliko, npr. račka torta pol pa probaš nardit vse kar se da v kuhinji, da je torta podobna rački. Imam pa rada mini skulpturice ala spodnja torta. Delam jih pa sama.
Hvala za link od maslene kreme. A si jo že sprobala? Pol maš lahko poljubno filo torte?

honey ne zaenkrat ne bom nič hodila v LJ.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.4.2009 13:30:37   
2.2.
ne nevem koliko je v zg. jaz dobim preko firme za 5eur kg....

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?