|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč pri nakupu passegina?
15.4.2009 13:09:47   
maktub
verjetno bodo kake žespet pihale ker je tema ki je bila že 100x napisana ampak vseeno...
Sedaj imamo voziček Jane Carrera in smo zelo zadovolnjni ampak ker mamo v hiši pozabljivce:) in vsega ostalega bi rada kupila še kakega passegina recimo da ga imam vedno v avtu če slučajno kam na hitro škočimo pa da ga imam...
gledala sem Quinny-Zapp,Maxi cosi-City CX ,Baby Welt-fit in kiss,pikolo,jane erergy

a ima katera od teh navedeno oz. kake druge in je zelo zadovlajna... pa da se voziček lepo zapira in da ima nizek naklon saj mi v vozičku vedno kr lep čas ninča...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč pri nakupu passegina?
15.4.2009 14:04:40   
Taula
Jaz imam Baby welt fita pa mi je fin, se poleže da lahko dete spi. Je lahko vodljiv, pa še lahek je in ne zavzame veliko prostora v prtljažniku. Pri Zapu naklona ne moreš spreminjati.

< Sporočilo je popravil Taula -- 15.4.2009 14:06:44 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč pri nakupu passegina?
15.4.2009 14:05:57   
Taula
Pozabila..košara spodaj ni kaj preveč velika, ampak notri lahko daš manjše nakupe oz kako dekico, čaj, oblačila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?