Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 10.5.2005 18:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila parkrat s sosedi, prodajali so oblačila, obutev in igrače, tam do 6 let se mi zdi. Pa so zmeraj skoraj vse prodali. Pa neverjetno veliko so kupovali McD. plišaste in pdoobne igračke..po 100 sit al neki tazga..:) Men je blo full zanimivo, drugače se pa najbolj prodajajo tam stvari do 6 let...pol pa se otroc že ittak prtožujemo nad oblačili..oz. že prej:)- Aja, je pa vstopnina pa problem s parkiranjem.
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 10.5.2005 18:57:10
|
|
|
|
san
|
ja super, no sej midve bi prodajale oblekice za otrocka tam do 1 l leta in par oblekic za delkice starosti okoli 4 let. pa ogromno igrac, plisa in plastike, za vstopnino sem pa slisala da je 200 sit / osebo in da gre ta denar pol za kaksne humanitarne namene oz druzinam z vecimi otroci, ki ga potrbujejo parkiranje pa da sploh ne govorim, je itak vedno problem:grrr: hvala za info in lp s:)
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 10.5.2005 19:32:28
|
|
|
|
Lunca1
|
Kje pa je to?
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 10.5.2005 19:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tržnici v Šiški - nasprot Stare cerkve oz. mal pred st. cerkvijo..na levi strani Celovške iz tvoje smeri..:) 5. semafor od McDonald'sa..če sem prov preštela zdele..:)
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 10.5.2005 19:34:32
|
|
|
|
san
|
trznica siska, ce se ne motim je to takoj za tistim kriziscem malo naprej od stare sisenske cerkve na desni strani ce se peljes iz centra proti siski
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 11.5.2005 6:11:02
|
|
|
|
Lunca1
|
Hvala za info. Kdaj pa je ta tržnica?
|
|
|
|
sezamov otroski boljsji sejem 11.5.2005 15:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsako 3. nedeljo v mesecu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?