Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 9:30:35
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly timon se zahvaljuje heh bolše da jih tebi dam kot pa da bek vržem , samo kaj ko niso nič pametnega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 10:55:54
|
|
|
|
TinaV*
|
uh komaj sem vas nasla hitro se malo javim ker letimo k P na sistematskega...kak je zadnje dni lepo vreme pa ga izkoristimo za izlete za 2.del
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 11:12:38
|
|
|
|
donna22
|
yeah, 2. del Me prav zanima, če bom jaz mamica že v 2. delu al bo treba še na 3. del počakat ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 11:23:14
|
|
|
|
TinaV*
|
hehe donna mislim da bomo prisle se v 3 del ker pridno cvekamo tebi pa je ostalo se 79 dni sem glih gledala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 13:11:42
|
|
|
|
donna22
|
Po moje bo tudi 3. del No, razen če bo res lepo vreme, te se malo manj načveka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 13:15:03
|
|
|
|
mamamajča
|
O, dober dan! Ja prisdno ste načvekale, vas moram pohvaliti. Malo se vam hitro javim po dolgem času. Mi se mamo fajn, imejte se še vi!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 14:06:28
|
|
|
|
petra *k
|
o smo že na 2.delu mi smo se potepali na sončeku, zaj pa pride ati domu in se najemo, te pa opet dol h kolariču z izvidi te pa opet na sončeka, kaj pa češ samo nevem, kdo bo pospravla po stano vanju ma, me bo že počakalo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 14:23:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 14:24:17
|
|
|
|
mamamajča
|
točno petra, kak je blo pri dermatologu?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 14:40:29
|
|
|
|
suncicica
|
katja kako je z maiem? je vse ok z uhico?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 14:41:01
|
|
|
|
suncicica
|
mi smo s sprehoda,ravno smo se napapcali in dali soncke spat. me je pa stella pobruhala celo ko je kupcek podirala. ona s takim susom pozira mleko da ji sploh ne sfolgas sledit.pol pa ima tezave ,bogi moj soncek.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 14:46:10
|
|
|
|
ada2
|
kosilo je že na varnem v trebuščku dopoldne sem se pa pustila razvajat... je bila kolegica tu, pa me je zmasirala... je prav pasalo, čeprav se je reva morala prav trudit, ker sem cela zavozlana in trda , bo treba večkrat ponovit vajo zdaj pa ven
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 19:21:28
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica katja kako je z maiem? je vse ok z uhico? malo ma vnete samo se ni kriza pa nahod ma dala nama je hikoncil imamo pa ze 6450g in 58,5cm
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:34:15
|
|
|
|
ada2
|
zgovorne ste danes, ni kaj monchy danes sem v pikapolonici videla tvojega Timona, ampak sem skoraj prepričana, da nisi bila ti z njim a je možno? ali pa si bila ti, pa sem jaz na vseh slikah bolj Timona gledala in te nisem prepoznala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:36:31
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zgovorne ste danes, ni kaj monchy danes sem v pikapolonici videla tvojega Timona, ampak sem skoraj prepričana, da nisi bila ti z njim a je možno? ali pa si bila ti, pa sem jaz na vseh slikah bolj Timona gledala in te nisem prepoznala ada bil je res v Pikapolonici, ampak z mojo sestrično. Jaz sem delala v salonu nohte in je rekla da ga naj pripeljem da bo ona šla z njim po bagerja tak da se nisi zmotla upam da se je lepo obnašo jaz sem pa tebe vidla samo na daleč ko smo šle z petro in tatly z sprehoda
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 20:37:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:37:13
|
|
|
|
*monchy*
|
katja za maia, je že pravi korenjak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:37:40
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak mislim da še bom ga jaz zdaj en dan mogla naret da vidim kaki je
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 20:40:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 20:42:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:43:53
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak torej je dobro tudi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:45:41
|
|
|
|
*monchy*
|
mamica2009 dobrodošla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:48:16
|
|
|
|
ada2
|
ja monchy priden je bil no, saj to me je potem zmotilo, ko sem vas tam na daleč vse 3 oz. vseh 6 videla in sem si mislila, da si ti s Timonom, pa sem potem mislila pa ja da ni bila tudi v pikapolonici, jaz pa nisem nič rekla... morrak pri nas je tudi album trenutno svetinja in se vse naredi, če zagrozim, da se bo albumu kaj zgodilo pa vedno mora biti odprt tam ko so barve... na srečo ima zdaj tam že vse sicer mu jih pa samo še malo manjka - kakih 30 in tako zelo težko kako za nalepit dobimo , ponavadi samo 1 in potem je žalost, ampak na srečo si je dal dopovedat, da jih potem menjamo ti jih v kratkem še pošljem, ko preverim, če za katero od teh, ki jih imamo spet podvojene lahko kaj menjam.... upam, da takrat spet ne pozabim kam dam naslov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.4.2009 20:49:12
|
|
|
|
ada2
|
morrak če si biskvit pekla ga lahko malo po hitri pošti pošlješ
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?