|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Enodnevni izlet na Velikonočno nedeljo
6.4.2009 22:58:24   
silvy
Kaj mi predlagate? V nedeljo bi rada svoje kolege (nekaj jih je v parih, nekaj z majhnimi otroki) odpeljala na krajši popoldanski izlet (po 14.uri) namenjen praznovanju mojega rojstnega dne. Proti večeru častim kao pizzo ali kakšen prigrizek. Zanima me, če katera ve kje se kaj dogaja na tisti dan. Lahko kakšna prireditev, ogled naravnih znamenitosti, krajši sprehod (ne predolg, ker imamo dvoletnika), kulturna znamenitost ali še kaj zanimivega. Ne bi se pa vozili dosti več kot eno uro (ali urco in pol) iz Kopra.
Lahko tudi na Hrvaško ali pa v Italijo.
Rada bi bila originalna.

Hvala vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Enodnevni izlet na Velikonočno nedeljo
7.4.2009 8:28:07   
lušnobica
Nekaj idej imam, če so izvirne boš pa ti ocenila. Lahko jih pelješ recimo na Sviščake. Nekje blizu Ilirske Bistrice ima ena družina en manjši živalski vrt, kar bi bilo zanimivo za otroke. Pišejo se Kinkela, več probaj pobrskat po internetu. Mogoče jama Vilenica ali Bistra pri Vrhniki. Zanimiva varianta je tudi ogled Cerkniškega jezera, peljejo te z lojtrnikom - voz s konjsko vprego, samo za to se moraš prej najavit. Kaj pa dolina Dragonje - Škrline. Ali pa se zapeljete na Brič. Lep sprehod je tudi okolica Škocjanskih jam, sam ogled jame je pa predolg za majhne otroke, ker je treba hodit približno eno uro. To bi bilo recimo za popoldanski izlet pa ne predaleč iz Kopra. Mi smo bolj navdušeni nad naravo. Od kakšnih kulturnih znamenitosti mi pride na misel recimo Štanjel ali grad Zemono, mogoče Tonina hiša v Novi vasi. Upam, da sem ti kaj pomagala in lepo se imejte.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2009 8:32:02   
t5t6
Če bi šla čez mejo lahko greste na sprehod po Umagu, kjer je tudi veliko igral za otroke, če je lepo vreme je meni zelo lepo, potem pa na pico v "Maria na Krasu" al neki takega, tam so zelo dobre pice. Ta picerija se nahaja ob cesti, ko voziš od mejnega prehoda proti Umagu jo imaš na desni strani - mi gremo večkrat.

Pri nas mi je lepo it do Lipice, kjer je tudi veliko igral, saj ne rabite it prav notri. V Sežani smo tudi bili na eni dobi pici ampak se ne spomnem imena.

Lahko greste do Cerknice, kjer je sedaj zanimivo za pogledat cerkniško jezero, ki je ful polno. Tudi Postonjska jama je ful dobra varjanta, ker otroci tam zelo uživajo ampak, če pade vsa vstopnina nate je predrago.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2009 11:36:46   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: lušnobica

. Zanimiva varianta je tudi ogled Cerkniškega jezera, peljejo te z lojtrnikom - voz s konjsko vprego, samo za to se moraš prej najavit.

Tole je sigurno No.1!!! varianta. Mulčki na teh lojtrnikih tolk uživajo, da ne želijo dol, za starše je pa tudi super, saj so otroci tiho z odprtimi usti, ta stari pa lahko uživate v lepotah našega jezera z drugega kota!!!

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2009 11:45:41   
t5t6
Kaj veste kje se rezerviira (kdo je organizator) te lojternike, jaz za to prvič slišim pa se mi zdi ful zanimivo in bi šli v nedeljo.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2009 12:29:54   
lušnobica
Punce,
probajte kontaktirat na to telefonsko številko: tel. 01 709 4053, 041 561 870, g. Vekoslav Kebe in vprašajte za vožnjo z lojtrnikom.

Imela sem tudi zloženko s kontaktnimi podatki od kmetije, ki ima ta lojtrnik in konje, ampak sem ga nekam založila. Drugače je pa to res enkratno doživetje še posebej za otroke. Gospodinja nam je še sveže pečen kruh dala za popotnico na lojtrnik, ki je bil tako dober, da se mi še zdaj cedijo sline.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2009 12:49:25   
lušnobica
Evo,

mislim, da je to ta kmetija: http://www.slovenia.info/si/excursion-farm/Turisti%C4%8Dna-kmetija-Levar.htm?excursion_farm=232&lng=1

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2009 13:21:22   
Luni
Ta je prava! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2009 21:31:37   
silvy
Hvala, hvala...full ste mi pomagala. Bom poklicala za tale lojtrnik.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?