Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:13:04
|
|
|
|
baguSka
|
Pol zame ni več upanja..:zmeden2:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:14:23
|
|
|
|
KIRA
|
psiha nima nobenega vpliva na kislost nožnice. to ni dokazano in se meni osebno zdi neumnost. glede smrdljičke oz. krvomočnice so pa punce tle že veliko pisale in o drugih stvareh tudi. nič novega..:zmeden:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:15:14
|
|
|
|
TANTRA
|
Uf, tole o splavu je pa grozljivo:ups:....Glede na to, da je komaj mesec dni od nesrečnega dogodka sem čisto pretresena, kaj so delali z mano.... Ampak moja psiha je čisto v redu...Tega ne bom več gledala, pa tudi tiste smrdljivke ne bom pila, pa pika! Bova raje kakšen kozarček šampanjčka, pa jagode, pa veliko nežnosti in :sloncek:... Punce ne gledat tega .....Raje mislite na svojo bodočo :duda:, ki bo zdrava ....
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:16:20
|
|
|
|
emaa
|
kolk nakladajo, pa posilstvu zanosiju tiste, ki so si ta seks želele (ustvari se čep, bla, bla), lepo prosim, to je neka versko napumpana stran, pa samo zakonci imajo lahko otroke in želje po otroku. :)-
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:17:25
|
|
|
|
petka
|
PA KAKO LAHKO TO OBJAVIJO!!!!1:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: PSIHOPATI, same grožnje!!!!!
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:25:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
piše: pri osmih tednih je zarodek velik 2,5 cm, potem kaže sliko splava pri osmih tednih in je zarodek velik čez vse 4 prste, ki so mal narazen, torej cca. 10cm :zmeden: prikazovanje določene situacije je odvisno od interesov prikazovatelja 8) eh, brezveze :grrr:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:28:03
|
|
|
|
svizc
|
grozaaaaaaa kdo je sploh to objavu.to pa res sam grozijo. kakšne govoriujo sem brez besed:grrr::grrr:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:28:11
|
|
|
|
Skye
|
:grrr:popolna bedarija:grrr:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:29:20
|
|
|
|
baguSka
|
Ha ha pol mam pa še upanje.;)
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 9:41:36
|
|
|
|
aljča
|
Nimam komentarjev,ker so tisti ki so to pisali brez čutev.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:Mislim, da bi bilo bolje da takih zadev ne beremo. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 10:02:42
|
|
|
|
Magi*
|
se mi zdi res mal blazno tole. dejstvo pa je, da na svetovnem spletu lahko objavi vsakdo karkoli se mu zahoče. in ima vso pravico to storiti. zato je še toliko bolj pomembno, da se tega zavedamo, da vemo kje naši otroci "deskajo" in, da jih naučimo, da imajo do informacij kritično distanco. hvala bogu moja pupa še ne deska;)
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 11:21:00
|
|
|
|
Zmajevka
|
Greš na home, pa še vedno ne ugotoviš - čigava stran je to. Izguba časa.
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 12:06:34
|
|
|
|
anadejka
|
Groza!!!!!Ker bedak je pa to pisal????
|
|
|
|
Ali sanjam ali res berem to ?!?!Porkaduš! 10.5.2005 13:00:56
|
|
|
|
muriel
|
joj, in jaz grem kljub vsem vašim zgražanjem to pogledat. sem :nosecka: in me hormoni že tako nosijo na vse strani, da se trudim, da me nobena stvar preveč ne razburi. ponoči pa še vedno sanjam o splavu, zdaj pa še ta slika! nočem bit žaljiva do cerkve, ampak ti ljudje pa so v imenu boga ali koga pa lahko do vseh, al kaj!?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?