Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 3.4.2009 18:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali dam naslikat, dam v puzzle, majca??? Kaj drugega??? Ce si predstavljam, da dobim sebe ...puzzle nikakor, majca se manj, od nastetega edino fotka v lepem okvirju. Ce imas kaj ustvarjalne zilice, lahko nardis tudi t.i. scrapbook, samo za to potrebujes kar nekaj casa in materiala.
|
|
|
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 3.4.2009 18:35:42
|
|
|
|
ona
|
Lahko naročiš da naredijo skodelico in na njej sliko,je po mojem boljše kot vse kar si naštela saj te skodelice imajo skoraj povsod,kjer razvijajo slike,samo tole sliko imaš menda samo sliko,ne v digitalni obliki? Ker potem pa nimam pojma kaj naredit,še najboljša varianta je res samo okvir
|
|
|
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 3.4.2009 19:36:57
|
|
|
|
misa4
|
Tašča jo je dobila na torti za 70 letnico. Jo je slaščičarka prekopirala na poseben papir, dala na torto in okrasila. Tašča je bila tako navdušena, da ni hotla torte rezat
< Sporočilo je popravil misa4 -- 3.4.2009 19:37:17 >
|
|
|
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 3.4.2009 20:17:33
|
|
|
|
Gina
|
Lahko ti naredijo na pošti znamke z njeno sliko. Ampak zakaj si vzela sliko izpred 20. let? Vzemi svežo, ampak mladostno. Lepa, najlepša ti mora biti zdaj. In ne samo tebi, tudi sebi.
|
|
|
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 3.4.2009 20:39:19
|
|
|
|
ery
|
GINA, ja saj imaš prav... res! bom pa dala sliko od sedaj.. je res bolj logično... in kako to zgleda-te znamke?
|
RE: Kaj "narediti" s fotografijo ma... 4.4.2009 0:00:15
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem dala (pri nas v dnevnik Večer) sliko mojega, ko je bil dojenček, pa je dobil časopis z datumom, ko se je rodil, namesto enega članka, pa je bila njegova slika in članek o njem. Naredijo cel časopis ali pa le 1 stran - pa je ta obrobljena, kot, da je izžgano.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?