|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policistični jajčniki
3.4.2009 16:01:00   
bati

živjo...

vem da je bilo že nekaj napisano na to temo me pa zanimajo izkušnje žensk ki imajo takšne jajčnike???

danes sem imela G.pregled in mi je G. rekla da imam policistične jajčnike, sicer imam že enega user posted image pri katerem ni bilo težav zanositve, sedaj ponovno poskušava že ene pol leta za še drugega user posted image ....menstruacije imam redne, nisem poraščena in tudi telesno težo imam normalno, ker naj bi to bili simptomi za poli....jajčnike.

Naj dodam še to, da pred zanositvijo nisem imela takih jajčnikov tako da predvidevam da se je to zgodilo po porodu enkrat.

G. mi je samo rekla da lahko težje zanosim zaradi tega, ni mi predpisala kake terapije ali pa me poslala na v laboratorij  da bi dala kri...

Zanima me kako zdej? a je to to al kaj? pač imaš take jajčnike in se nič ne dogaja? kako se to odpravi? ali so dodatne preiskave?

Sicer je moja G. ok, edino ta problem je ta ima res veliko pacientk in da imam občutek da se ji vedno mudi in nima časa za vsako pacientko posebej za kak pogovor.

kakšne so vaše izkušnje in skratka zanima me vse...

hvala za odg. že vnaprej!!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: policistični jajčniki
4.4.2009 8:04:47   
Katjusa
Po enem letu truda te bo poslala naprej..... ponavadi v takih primerih pomaga Klomifen (meni je 2x)...
Če so M redne pol ni take krize tak, da kr optimistično in prej k slej bo kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: policistični jajčniki
4.4.2009 16:44:35   
bati

in to pomeni da imaš potem za zmeraj take jajčnike ali pa to lahko zgine samo od sebe?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.