|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hormoni nagajajo
3.4.2009 9:45:34   
Annchy
Čau
Mene pa zanima, če je katera že imela podobne izkušnje.
Imam policistične jajčnike, in ker v Sloveniji ne dobim več tablet Dabroston, spet nevem kdaj me bo obiskala user posted image . V času ko zamuja pa me mučijo obupni simptomi PMS, pa še zdi se mi kot da mi nagajajo neki hormoni - postane mi vroče, v naslednjem trenutku mrzlo, roke se mi tresejo, se mi obupno zvrti, mi postane slabo, itd. Najhuje pa je tisti dan ko user posted image končno pride.
Trudim se tudi zanositi, tako da me vse tole prav žalosti...
Aja pa še zanima me, če katera pozna zdravilo, ki se namesto Dabroston dobi v Italiji? Za koliko časa je eno pakiranje? To se kupi v katerikoli lekarni v Italiji?
Hvala vam že vnaprej za odgovore in lep pozdravček!
...pa čimveč user posted image user posted image vsem!!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hormoni nagajajo
3.4.2009 10:39:26   
najčka
Oj dabroston dobiš v Italiji, imenuje pa se DUFASTON, pa v škatli  je samo 14 tablet, in stane4.70EUR.

(odgovor članu Annchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2009 12:23:55   
divans1
V Samoboru ga tudi dobiš!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2009 13:12:52   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Annchy

Čau
Mene pa zanima, če je katera že imela podobne izkušnje.
Imam policistične jajčnike, in ker v Sloveniji ne dobim več tablet Dabroston, spet nevem kdaj me bo obiskala user posted image . V času ko zamuja pa me mučijo obupni simptomi PMS, pa še zdi se mi kot da mi nagajajo neki hormoni - postane mi vroče, v naslednjem trenutku mrzlo, roke se mi tresejo, se mi obupno zvrti, mi postane slabo, itd. Najhuje pa je tisti dan ko user posted image končno pride.
Trudim se tudi zanositi, tako da me vse tole prav žalosti...
Aja pa še zanima me, če katera pozna zdravilo, ki se namesto Dabroston dobi v Italiji? Za koliko časa je eno pakiranje? To se kupi v katerikoli lekarni v Italiji?
Hvala vam že vnaprej za odgovore in lep pozdravček!
...pa čimveč user posted image user posted image vsem!!

LP

to zdravilo se imenuje Prometrium 200 g in stane škatlica cca 5 EUR. je pa boljše kot dabroston(je sintetični progesteron) ker je čisti progesteron in lahko se ga jemlje tako oralno ali pa vaginalno (kar je boljši izkoristek zdravila)
dobi se ga v katerikoli lekrani in je ena škatlica cca 16 tablet
jaz sem jemala 2 na dan

za dufaston kar je napisala najčka pa prvič slišim

< Sporočilo je popravil anci banci -- 3.4.2009 13:21:26 >

(odgovor članu Annchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 13:12:56   
polho3006
Zakaj dabrostona ni za dobiti v Sloveniji?

(odgovor članu Annchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2009 13:57:34   
divans1
Ga pač ni več. Žal...

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2009 14:08:03   
najčka
Jaz jih mam oz. mi jih bo ravno zmanjkalo zato moram v soboto na Fernetiče, aja pa še tam jih nimajo vedno, tako da je fino poklicat, pa naročit. 

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2009 17:31:06   
Martinki
Novembra bo Hrvatom potekla licenca za Dabroston zato ga ni več.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.