Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 18:31:28
|
|
|
|
Natas@
|
A ne pobirajo enkrat letno take "smeti"? Ponavadi kakšne 14 dni prej obvestijo, vsaj na našem koncu je tako.
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 18:32:48
|
|
|
|
Kadija
|
Direkt na Snago, če si iz MB, le zadnjo plačano položnico moraš imeti v dokaz, da si njihov uporabnik. LP!:rozica:
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 18:34:47
|
|
|
|
.ču
|
Pri nas dvakrat letno v nabiralnike dobimo datume s seznamom ulic za odvoz kosovnih odpadkov.Po moje to kar ti nastevas tud spada zraven. Mislim,da mora bit pri vas gor tud kej podobnega:zmeden2:
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 18:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eno vprašanje...kam s pokvarjenimi CDji? (ko Nero zafkrava..:grrr: )
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 18:55:56
|
|
|
|
Annny
|
Aha, potem to spada med kosovni odpad..:zmeden2:
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 20:35:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Haha ribica! Jaz jih porabim za podstavke za kozarce (za na mizo)... :)- ...nekaj pa jih gre Anžetu za igrat - itak se najraje igra z vsem kar ni igrača :)-
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 20:39:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Annny zate pa nimam ideje kam bi dala - počakaj kosovne odpadke (verjetno spet jeseni?), pa bodo odpeljali, ali pa če poznaš kakega serviserja (kvazi) za te stvari, ki bi utegnil kak del še porabiti pri kakem popravilu :zmeden:
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 22:10:16
|
|
|
|
Gina
|
Kosovni odpad lahko vedno sam odpelješ na smetišče, kadarkoli ti srce poželi. Je pa res, da na nekaterih smetiščih hočejo kot dokaz, da si njihov plačnik, kakšen plačan račun od odvoza smeti.
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 23:25:05
|
|
|
|
Spark
|
To ni kosovni odpad, ker so te stvari še vedno funkcionalne. To tudi mene zanima, kam bi lahko dala tehnične stvari ki niso pokvarjene. V Švici al Nemčiji imajo neke vrste odpad, kamor prineseš take stvari pa jih oni potem za res majhen denar prodajo. Tako da lahko tisti ki si česa ne morejo privoščiti kaj poceni kupijo.
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 9.5.2005 23:27:23
|
|
|
|
Iren@
|
Na Mali Mežakli je odpad odprt do 14-ih, ti ne bo nihče nič rekel, če vržeš v njihov kontejner.
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 10.5.2005 7:49:50
|
|
|
|
Iren@
|
Popravek, postavi raje zraven kontejnerja, da bodo mrhovinarji zadevo pogledali in odmontirali kar jim bo prišlo prav!
|
|
|
|
A obstaja kakšen poseben odpad.... 10.5.2005 10:29:19
|
|
|
|
Gina
|
Spark, stvari, ki niso pokvarjene, lahko neseš na rdeči križ, po moje, ali vprašaš, če kdo rabi. Evo, jaz imam enega znanca, ki zelo zelo težko živi, pa mu je pred par meseci pralni stroj crknil, pa niti slučajno nima denarja, da bi si ga kupil. Jaz mu sicer 2x na mesec zdaj cunje operem, ampak ne vem, če je to trajna rešitev. Če imaš (ali kdo drug) star pralni stroj, ki še dela, pa da nisi ravno iz drugega konca Slo., se priporoča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?