Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:05:50
|
|
|
|
ksenjak
|
Za pišanca ne bi ravno vedela, peče pa moja tašča dunajske v pečici brez kakršnekoli maščobe. Po mojem ne more biti neka razlika. V glavnem, pohani zrezki sploh niso slabi. lp
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:07:51
|
|
|
|
lutka
|
Jih da na peki papir al kako?
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:08:32
|
|
|
|
tame
|
Jaz delam vse v pečici, nič ne cvrem v olju. Tudi pohanega piščanca spečem v pečici, na 220°C ene 15 minut. Brez maščobe.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:30:45
|
|
|
|
Splišni
|
Meni je v pečici pečeno pohanje zanič. Drobtinice se ne zapečejo, edino izsušijo se lahko.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 10:21:11
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Meni je v pečici pečeno pohanje zanič. Drobtinice se ne zapečejo, edino izsušijo se lahko. Malo poliješ z juhico in je zelooo dobro, nič suho.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 11:55:23
|
|
|
|
Korina1
|
Jaz piščanca spaniram in ga dam pečt v pečico čisto normalno kot bi ga dala nepaniranega. Polijem z malo olja. Se mi pa zdi bolje tako in tudi bolj okusen je kot pa pohan v fritezi ali v olju.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 11:58:52
|
|
|
|
lutka
|
Torej ne rabim dat peki papirja ? Zanima me zato ker rabim večjo količino mesa spohat in mi je lažje potem vse skupaj dat v pečico, kot pa pečt v fritezi. Pa še toplo ostane.
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 12:29:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Jaz piščanca spaniram in ga dam pečt v pečico čisto normalno kot bi ga dala nepaniranega. Polijem z malo olja. Se mi pa zdi bolje tako in tudi bolj okusen je kot pa pohan v fritezi ali v olju. No, tole bom pa še jaz preizkusila enkrat. Sicer sama poham na peki papirju le kupljen cordon blue in nam je super,...bom še pokusli piščanca + dunajske zrezke
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 12:41:42
|
|
|
|
Korina1
|
No to sem jaz enkrat naredila čisto po pomoti. Spanirala sem piščanca in v tistem dobila obiske ki so me "zmotili" jaz pa namesto da bi ga dala v fritezo sem ga dala avtomatsko v pekač in v pečico. Šele po kakih 15 minutah pečenja mi je kapnilo kaj sem naredila. Ker nam je bil zelo dober ga od takrat dalje vedno paniranega pečem in ne poham.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:33:33
|
|
|
|
mateyka
|
a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno?
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:43:56
|
|
|
|
Korina1
|
Skorjica je mehko hrustljava, v glavnem dosti manj trda kot v fritezi
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:50:52
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno? Ne, samo suho je. Pa čisto belo ostane. V glavnem ful zanič.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:05:52
|
|
|
|
Korina1
|
Ne vem no, pri meni ni belo niti ne suho. Skrjica je sočna in rjava. Mogoče se ne razumeva prav, ne pečem na peki papirju ampak v pekaču in čez polijem olje.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:29:16
|
|
|
|
marvica
|
mene pa zanima na koliko pečete in koliko časa. pa tudi ali uporabljate ventilator ali ne, ker meni to z ventilatorjem nikoli ni jasno, zato vedno uporabljam samo klasičen način
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:43:54
|
|
|
|
Korina1
|
Na približno 150 stopinjah okol tričetrt ure. Nimam ventilatorske pečice.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 15:57:13
|
|
|
|
Splišni
|
Aja, korina, samo potem je to tako, kot bi cvrla v olju pač v posodi, če piščanca poliješ z oljem. A potem je cela pečica pošpricana ali kako?
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 16:25:19
|
|
|
|
Korina1
|
Nč ni pošpricana, olja dam glih tolk kot če bi ga navadno pekla. Olje dam po občutku, mogoče pol deci.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 4.4.2009 6:37:14
|
|
|
|
Hope2
|
Pohanje v pečici FUJ . Tistih par krat na leto si pa lahko privoščim normalno okusno mastno pohanje v olju.
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 4.4.2009 19:49:21
|
|
|
|
tame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno? Ne, samo suho je. Pa čisto belo ostane. V glavnem ful zanič. Hmmmmmm...meni še nikoli ni ostalo belo in bilo suho. Nam je odlično, pa vsi ki so pri nas kdaj to jedli isto sedaj pečejo v pečici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Recept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.