|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice - učiteljice, kako ste uvajale otroka ...
9.5.2005 14:59:40   
Anonimen
Saj vem, da ta tema ne sodi sem, ampak tukaj nas je več in bo tudi odziv večji - vsaj upam.

Torej, mamice, ki ste po poklicu učiteljice, kako ste (ali boste) 1. septembra uvajali otroka v vrtec, glede na to, da si ne moremo vzeti dopusta?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 15:01:36   
kofetek2010
kolegica, ki je učiteljica se je v vrtcu dogovorila, da ga je lahko že konec avgusta začela uvajat :)
poskusi tudi ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 15:03:46   
Anonimen
Saj bom probala, ampak mi je že enkrat pomočnica ravnatelja v vrtcu na to vprašanje rekla, da to ni mogoče, ker združujejo skupine do septembra. :zmeden: No, bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 15:25:48   
nejcko

Kaj pa, če bi očka prevzel to nalogo? Mojemu možeku tokrat ne gine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 15:42:44   
Anonimen
Jaz sicer nisem učiteljica, ampak dopusta imam pa vsako leto poleti samo tri tedne in to niti slučajno ne v začetku septembra. Zato smo malo kombinirali s staro mamo in očijem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 16:11:02   
al1*
Tudi mi se ubadamo s tem problemom - in še enim zraven: 1. septembra gre naša ta velika prvič v šolo, tamali pa prvič v vrtec.
Ati bo peljal v šolo hčero, jaz pa po nekem velikem srečnem naklučju letos nisem razrednik in upam, da mi bodo dovolili, da pridem v šolo malo kasneje. Nekega dolgega uvajanja pa si vsekakor na žalost ne bomo mogli privoščiti. Hodimo že zdaj na obiske v vrtec (hodil bo v isto skupino, kjer je zdaj sestrica), konec avgusta pa bomo hodili verjetno vsak dan. Če ne drugega, se bo vsaj navadil na okolico.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 16:52:10   
mtd
hoj,
mi ga bomo dali v privat varstvo, pa bomo že avgusta hodili na obiske k tisti gospe, sicer pa moramo v šolo mamice itak že ?? nekje sredi avgusta, ne:(:((
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 17:10:50   
piščanc
pri nas je bilo veliko lažje, ker je očka uvajal v vrtec

če mene vprašaš je bolje, da uvaja neka oseba, ki ji otrok zaupa, vendar to ni mama, bo otrok laže sprejel tujo pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2005 17:51:38   
Anonimen
Ja, saj jaz bi raje vedela, da bi ati uvedel najinega razgrajača v vrtec, ampak tudi on je zaposlen v šoli - pa še to isti, kot jaz. Le s to razliko, da je on spremeljevalec gibalno oviranega otroka in si niti pod razno ne more dobit dopusta.

Očitno bom morala bit v vrtcu fejst tečna že takoj ob vpisu, saj druge ne bo. A se mora za uvajanje kaj posebej plačat vrtec ali gre to kar zastonj ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2005 18:05:13   
al1*
Tudi nam so pri prvi hčeri rekli (ravnateljica), da se uvaja v začetku septembra. Mi smo šli potem kar direktno do vzgojiteljic in razložili situacijo. In smo hčero uvajali zadnja dva tedna v avgustu. Edino to je, da takrat otoka ne smeš pustiti v vrtcu samega, ampak ostajaš nekje v bližini- ker niso zavarovani al nekaj takega. Mi smo za kakšne pol ure posedeli v garderobi ali pa, ko so bili zunaj, počakali na drugi strani vrtca. in še to: takrat je veliko staršev prihajalo uvajat otroke, tako da mislim, da je to kar splošna praksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2005 18:19:08   
lin
Vem da sem malo zavila s teme ma mene neki zanima.Ko otrok začne hodit v vrtec je uvajanje malo prej(pred datumom ki je v vlogi za v vrtec)ali s tem datumom.
Mi začnemo s 1. septembrom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2005 19:48:15   
nejcko

Lin, uvajanje se začne z datumom vpisa, torej 1. sept., zato pa je pri učiteljicah-mamah to tak problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2005 20:20:25   
lin
No zdaj mam malo več cajta pa sem prebrala vse za nazaj ker prej sem samo vprašanje pa sem vprašala.
No vseeno hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2005 22:48:07   
Gina
Jaz sem tudi za prvi šolski dan vzela prosto za mojega prvčka! Saj lahko dobiš dva dni med letom frej, sicer ne skupaj, ampak vendarle. Za malega bom pa tako naredila: Naš vrtec je majhen in poznam vzgojiteljice, zato bom malega najbrž probala za kratek čas kakšen dan, dva, tri, prej pripeljat, da spozna vzg., da mu ne bo čisti tujec. Potem bom pa jaz kakšen dan z njim (ali tudi ne, ker bova oba jokala najbrž, čeprav mu ne bo nič hudega), ostalo bo pa najbrž očka uvajal. Če bo treba, bom pa še en dan vzela prosto za ta namen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?