|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varovalo za štedilnik
1.4.2009 11:51:03   
soncipunci
Živjo, punce!

Baje se dobi neka obroba za štedilnik (kot ograjica), da otrok ne more do kuhalnih plošč oz. ognja. A katera ve, kje se to dobi? Niti ne vem, če paše na vsak štedilnik oz. če je model univerzalen. Kako se to obnese v praksi?

Naš smrkolin si ne da dopovedat, da je tam AJS in se bojim, da se bo kaj zgodilo.

Lp

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 12.4.2009 16:27:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VAROVALO ZA ŠTEDILNIK
1.4.2009 11:57:35   
bskrle
V Ikeji jih imajo.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 12:08:02   
loncica
Tudi jaz sem jih videla v Ikei. Ko smo kupili Whirpoolovo indukcijo, pa piše da se jih dobi pri njih na servisu.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 12:00:07   
lenca1
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

V Ikeji jih imajo.

A je možno, da zadeve ni na njihovi spletni strani, ker sem že pregledovala pa ne najdemuser posted image . Če katera najde, naj mi prosim pošlje povezavo, ker če se v bližnji prihodnosti najde kakšen prijatelj, ki bo šel v Ikeo, bi mu naročila, da zadevo vzame - bi mu pa prej še pokazala, da ne bo preveč težav z iskanjem. Hvala in lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 12:19:42   
soncipunci
hvala za odgovore. sem upala, da se bo našla še katera, ki je to reč kupila pri nas. moram še malo povprašat po servisih, drugač pa - čez mejo po eno samo reč...

lp

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2009 21:24:50   
saline
Jaz sem jo kupila v Rutarju pred kakim letom. Nam se fajn obnese.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2009 20:37:21   
soncipunci
zakon - mogoče pa le ne bo treba čez mejo... hvala ti! grem že jutri gledat v rutarja.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2009 10:10:48   
smeja2
V glavnem katalogu od Ikeje na strani 116 se jo lepo vidi. Na netu pa je nimajouser posted image
http://www.ikea.com/ms/de_AT/virtual_catalogue/onlinecatalogue_splash.html

Imenuje pa se PATRULL Herdschutz

< Sporočilo je popravil smeja2 -- 12.4.2009 10:11:56 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2009 21:49:09   
lenca1
Smeja2 hvala za povezavo, no fajn zdej vem, da imajo varovalo v Ikei, pa še poceni je (9,99€). Sem 1x zasledila reklamo v Neckermanu in/ali v Quelle in mislim, da je bila cena okrog 35€, tko da se v Ikei res splača.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2009 22:01:54   
soncipunci
hoj,

jaz sem vmes iskala to zadevo v rutarju in je nimajo - več. pravijo, da najbrž niti ne bodo več imeli. (ali pa se prodajalki niti sanjalo ni, kaj iščem... )

bo treba v ikeo... a gre katera v kratkem???

ja, smeja - hvala za povezavo!

< Sporočilo je popravil soncipunci -- 29.4.2009 22:02:30 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?