Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 11:59:20
|
|
|
|
bskrle
|
Ravno tega ne, vendar ti svetujem obisk pri psihologu, nekateri so specializirani prav za nosečnice,da ti pomaga razjasniti stanje in olajšati
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 12:50:14
|
|
|
|
tia12
|
Hormoni delajo na polno....
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 14:52:12
|
|
|
|
pokec3609
|
Po moje ne rabiš psihologa. To so hormoni, vsaj po mojih izkušjah. jst vem, da sem si morala v prejšnji nosečnosti vse zapisovati, ker sem vse tako kot ti pozabla. In potem je bilo vse v redu. Zdej ko sem spet noseča, spet vse pozabim, si moram vse zapisat, pa še listek kamor si zapišem moram dat na tako mesto, da ga vidim, drugače tudi to pozabim. Ampak kot pravim, v prejšnji nosečnosti je to minilo, pa verjamem da bo zdej po porodu isto minilo. Kar pa se vzkiplivosti tiče.....mene tudi v zrak spravijo čisto nedolžne stvari, pa še to je včasih odvisno od dneva. Kakšen dan na določeno stvar sploh ne reagiram, pride pa dan, ko ponorim zarad kake malenkosti. Hormoni.....sej bo boljš.
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 15:13:05
|
|
|
|
detelja
|
tudi jaz sem mneja, da so to tipične nosečniške tegobe...tudi moja pamet je v nosečnosti na počitnicah...jaz grem v trgovino z listkom...kjer je napisano kaj vse moram kupit pridem tja pa če glih gledam na list pol pozabim kupit ful hitr vse pozabim...glede občutljivosti, da te takoj vse ob živce spravi..mene včasih tudi razjezi vsaka mala stvar...včasih se pa na vse požvižgam...včasih mi kdo samo prst pokaže pa bi kar 5 ur zaradi tega jokala...včasih mi ne kdo pove ne vem kaj grdega pa mi gre na smeh npr...pol pa boš čez čas ugotovila, da si ful nerodna, kar naprej te bo neki zanašal, se boš zaletavala...itd...mislim, da več ali manj take tegobe doletijo vsako nosečnico....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 17:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej lih dons sem razmišljala da bi rabila en diktafon, da bi sproti posnela svoje misli! Jest grem z vrta gor iskat recimo flašo za tamalga, nazaj pridem brez flaše pa s cajtengom Sicer me ne mot, dobra telovadba, grem vsaj ene 20x na dan po štengah gor pa dol Drugač si pa obvezno vse dnevne obveznosti pišem v planerček. Pa še zmer kej pozabim V prvi nosečnosti mi je mož v enem 6. mesecu nosečnosti predstavil štromarja, ki je delal napeljavo, čez en mesec sem ga spraševala kdo je to, ko je sedel spodaj pri tastu na drinku Mož me je sam debel gledal - prav "a se ga res ne spomneš?", sem rekla "pojma nimam kdo je to" in res nisem mela tud mal blage, da ga je že predstavil. Ne skrbi, to bo minilo, ko boš rodila, boš videla
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 19:27:57
|
|
|
|
lino
|
hahahaha, jst pozabljam tudi, če nisem noseča...je pa to značilno za nosečnice. Kot so že punce napisale si pač listke pišem (sej veš...pametni pišejo). Kar pa se tiče vzkipljivosti...no malo je odvisno od temperamenta...ampkal v nosečnosti delajo hormoni na polno in zaradi tega nam razpoloženja iz minute v minuto niha...torej tudi nič zelo zaskrbljujočega. Ti se kar pomiri in ne skrbi...dragemu pa razloži svoje počutje in hormonske spremembe, da bo lažje razumel. Sej včasih so kr bogi z nami .
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 20:09:22
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
To mi je pa zlo zlo znano . Ne sekiraj se, bo minilo. Če pa se res tolk slabo počutiš in si depresivna, pol pa mogoče tud kakšen pogovor pri psihologu lahko pomaga. Drugače pa ti svetujem, da greš ven, v dobro družbo, da se sprostiš. Al pa samo na sprehod. Sem jaz res čisto ista, mene se moj še dotaknit ne sme, vsak pogled je lahko že napačen . Je blo med prvo nosečnostjo kar podobno stanje, tud glede pozabljivosti. Res, brez skrbi. Dokler bo tvoj to prenašal
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 1.4.2009 20:49:09
|
|
|
|
avgust09
|
iiii jooj jaz tud skoz pozabljam stvari, sem v 24t in poleg tega da pozabljam včasih tudi razmišljat ne morem več. In ne znam v službi naredit kakšne čisto osnovne stvari ahhh saj bo bolje a ne, važno da so naše zdrave in veselo rastejo
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 2.4.2009 8:31:15
|
|
|
|
mibi
|
hvala zlate ste , zdej sem mal pomirjena. Upam da bo kmalu res mim :-) lp
|
|
|
|
RE: živčnost in skleroznost 2.4.2009 15:46:45
|
|
|
|
anika87
|
Mibi tudi jaz pozabljam s svetlobno hitrostjo pa ne samo zdej v nosečnosti Za v trgovino pa obvezno pišem listke ali beležke v mobitel, saj listek tudi dostkrat doma pozabim Blo mi je pa ful smešno včeraj zvečer, sem se spomnila na tebe, ko je mož reku, da si gre dol (v kuhinjo) po en pir (saj je bla zelo pomembna tekma ) in je šel dol in je pršu nazaj gor in začel jamrat, da je vse drugo prnesu, samo piva ne... No potem je pa šel še enkrat dol, pa rečem, dej še ta krožnik odnes dol, pa pride nazaj gor, pa začne preklinjat... Sn rekla, kaj si pa zdej prnesu namesto pira? Pa je reku nič, krožnike sem dol odnesu Verjetno tudi nanj vpliva nosečnost. No pol je pa šel po pri, pol so pa naši itak zgubil, pa sem ga zafrkavala, če mu grem še po enega, da se bo napil na žalost... bogi
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?