|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?!
9.5.2005 10:25:29   
HuAnita
Čisto tako me zanima, kako zaspijo vaši cukri :duda:, tiste, ki nimate otrok, ki zaspijo sami.
Prinčipesa ima namreč navado, da me grabi po obrazu, prav gnete me:ups:, najbolj zanimiv ji je pa nos (groza!):zmeden:, potem pa usta. To pomeni, da mi prste hoče tiščati tja noter:ups:. Je pa strašno kreanje in razburanje, če tega ne pustim, poskušam pa 'šaltati', da bi raje prijemala lase.:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 10:27:31   
kimi
Jaz se s svojim vležem na bok in me potem vleče za uho dokler ne zaspi

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 10:35:00   
Olivija
Naša :duda: je pa čisto nora na moje lase, non stop jih vleče pa boža, včasih tudi boleče pocuka. Če pri nama spi, se pa tudi sredi noči, na pol v spanju, spravi na moje lase - to je pa potem včasih že kr mal moteče.

LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 10:36:13   
Anonimen
Moja se pokriva s plenico! Mene pa kar na miru pusti! 8)8)

Bojana

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 10:38:27   
Anonimen
Aja trenutno še v mojem naročju!

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 10:47:02   
KIRA
moji je pa čist vseeno kako in kje zaspi. ko je zaspana, joe nostavno zmanjka. najraje je seveda na rokah, ampak ona bi se itak cel dan nosla, če bi se lahko.
mislim, da je glih tak polhek, ko ati. on tudi lahko spi kjerkoli, še stoje, če je treba.:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 11:04:01   
L&F&B
Sem pa mislila, da sem edina, ki jo mali rabi ščipat in praskat, da sladko zaspi.:zmeden2:Pa mi je moj dragi lepo svetoval, da naj ga čim prej odvadim. Namreč to prakticirava že celo leto. Sem bla tako popustljiva zato, ker mi je bilo vseeno kako, samo da bo vsaj pol ure na dan spal. Ja, pri mojem dragem pa očitno nima ambicij, da bi postal zobozdravnik. Zaspi kot top.:grrr:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 11:36:17   
Gina
Mojemu dam dudo, spodaj mu dam kovtrček, se uleže na njega (na trebuh) in zaspi.:)

Če je ful utrujen zvečer in noče zaspat, ga fejst stisnem k sebi, 5 minut nosim nosim in ga dam v posteljo, se uležem, potem pa še pleza po meni, dokler ne najde položaja, kam bi dal glavico name, da mu bo udobno. Tako zaspi.

Če pa ni dovolj zaspan, ga pa ne prisilim z ničimer, da bo spal.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2005 11:55:55   
Pupica
:zmeden:
Vedno zaspi sama v svoji posteljici.
Prej ko je zaspala poleg mene pa je bilo to ponavadi ob dojenju.
Drugače če je ap poleg mene, me pa vleče za uho, nos, skratka polno smeha, pa čist se zbrihta, kaj šele da bi zaspala:zmeden::ups::ups:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?