|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROVOKACIJA NA KM
29.3.2009 16:05:50   
catalina
OJ, zanima me kako izgleda provokacija na kravje mleko, če ste bili, namreč mi moramo v bolnici ostati 4 dni na opazovanju, nič ne smemo ven, tako so rekli.
Naj pa bi bili v sobi še z dvema otrokoma, kar pa meni ne gre v glavo kako bo šlo, 4 dni cel dan notri, pa toliko ljudi.
Ali je res nujno tam ostati, ko pa v LJ., ne ostajajo, marveč pridejo vsak dan pa je.
Saj vem, da za otroka dobro, da začne jesti mleko, a vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROVOKACIJA NA KM
29.3.2009 18:05:25   
jolly123
Ti iz prve roke, ker sem to ravno 14 dni nazaj opravila povem, da je vse skupi kar neki. Prvi dan dobi najprej 2,5 ml čez pol ure 5 ml in še čez pol ure 10 ml. Valda to vse opraviš dopoldne in potem ne veš več kaj delat tam sam s sabo. Naslednji dan po viziti če je vse OK, dobi milsim da 30 potem 60 in potem 90 ml. tretji dan pa dobi cel mlečni obrok za zajtrk, kosilo in večerjo. Četrti dan po viziti če je vse OK greš domov. Mene je že tretji dan vse minilo, sem bla na koncu z živci, v sobi vsaj jaz sem imela 10-letnico, 17-letnico in 3-letnika...naš pa 6 mesecev star. zdaj pa pomisli...toliko različnih ljudi, vsak svoj ritem, obiski pri 10-letnici do 8-ih zvečer. Naš je zaspal šele ob 10-tih, doma gre spat že ob 6-tih. Ponoči ob enih se je zbudil, ker je nočna sestra nonstop not uletavala in luč prižigala in nismo mogli več zaspat.
Tko da sem tretji dan ****is fasala in sem prosila, če lahko dobi te tri obroke malo prej in gremo domov, ker če bi kaj bilo, bi se itak takoj že prvi dan pokazalo. pa so me potem spustili, samo sem morala podpisati, da sem šla po svoji volji itd.

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 29.3.2009 18:20:24 >

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2009 19:39:41   
J.L.
komu pa delajo provokacijo? kaj vajina dojenčka niso testirali preko kožnih in krvnih?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2009 19:49:18   
jolly123
So testirali, no vsaj našega pa ker so bili izvidi negativni za dokončno izključitev alergije na KM naredijo še provokacijo. Vsaj v mojem primeru je bilo tako. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2009 21:36:25   
Petr_a
jolly mogoče je to zate vse kar neki,ampak ni
Zato se nič jezit

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2009 22:13:19   
J.L.
aja, ker pri nas alergije na KM ni pokazalo ne preko krvnih, ne kožnih (pri 9m). na bioresonanci pri 11m pa. user posted image
sedaj razmišljam, da bom prosila da malo še enkrat stestirajo, samo res nebi rada na provokacijo, ne maram bolnišnic. sem alergik nanje. user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 7:36:31   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

jolly mogoče je to zate vse kar neki,ampak ni
Zato se nič jezit

sej se ne jezim user posted image ...vem da ni kar neki. Ampak me moti, da moraš biti toliko časa tam notri in da ne smeš zapustiti sobe. V sobi imaš pa toliko različnih oseb različne starosti noter, kar je čist preveč stresno. V Ljubljani baje lahko greš vsak dan domov, zakaj je na Jesenicah drugače ne vem user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2009 7:37:16   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

aja, ker pri nas alergije na KM ni pokazalo ne preko krvnih, ne kožnih (pri 9m). na bioresonanci pri 11m pa. user posted image
sedaj razmišljam, da bom prosila da malo še enkrat stestirajo, samo res nebi rada na provokacijo, ne maram bolnišnic. sem alergik nanje. user posted image

a pa je že jedel mleko oz. mlečne izdelke? Je bila kaka reakcija?

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2009 8:16:30   
J.L.
ja itak da je AM že ful časa. na mlečnih izdelkih pa je že mesec ali dva. problemi z kožo so pa od cca 5m naprej, od uvajanja GH.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2009 9:38:59   
catalina
Na Jesenicah je res stresno biti v bolnici, to so naše izkušnje in ne želim in ne vem kako bo potekala provokacija, ali je res nujna, morda se da počakati, moja odločitev bo pač ali ostanem notri sama z njim v sobi, drugače ne grem, decembra sem že skoraj izgubila mleko, ko sva bila notri, zdaj si pa res ne predstavljam z večimi in kako uskladiti ritme in spalne navade, da ne govorim o obiskih.
Sploh pa ne bi dajala AM otroku, raje ga dojim še nekaj časa, ne vem no......

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2009 11:00:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

sej ni nujno, da na kožnih ali krvnih testih pokaže alergijo na katerokoli živilo, čeprav je otrok alergičen......

daj raje probaj sama doma s tem, da daš otroku za jest tisto, kar misliš, da bi mu lahko škodovalo, pa boš hitro ugotovila, če je otrok alergičen al ne......

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2009 11:03:11   
Freycha
moje mnenje je tudi, da je zmotno razmišljanje, da otrok mora dobiti kravje mleko. Kravje mleko je v osnovi za krave, ne za ljudi...... se pa da z nadomestki lepo nadomestiti vse potrebne beljakovine in kalcij, zato se ne preveč obremenjevati s tem, ali otrok kravje mleko pije ali ne.....

jaz ga že celo življenje ne, ker sem alergik, pa si še v življenju nisem zlomila kosti, moja hčerka ga tudi ne pije in ji nič ne manjka.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?