Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 9:47:12
|
|
|
|
.ču
|
Težko ti svetujem,ker se midva ne obdarujeva:zmeden2:mogoč sva mal čudna:) Lp:rozica:
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 9:55:03
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz ti ne morem svetovat, ker sem "komaj" nafrišno poročena, ampak vprašaj ga kaj si želi....oz pomisli, kaj si že dolgo želi..... Moj je za poroko dobil od mene vikend v termah za dva...sam datuma pa še ni določil....za rojstni dan pa bo dobil od naju z miškom polet z balonom čez Kostanjevico na Krki (ker si že nekaj časa želi). Pssss...upam, da ne bo tega prebral...pol več ne bo presenečenje.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 9:55:06
|
|
|
|
Antigona
|
Mogoče vikend paket na morju ali v toplicah??? Pa bosta uživala oba oz. vsi trije z :duda:... :sloncek::sloncek::sloncek: Lp :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 10:15:40
|
|
|
|
lin
|
Obletnico imava v nedeljo,eno nedeljo prej pa gremo na dopust v Rogaško,na morju pa živimo,tako da to odpade.:zmeden: Please še kakšno idejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 10:26:38
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem spekla tortico. Ker imam dve levi roki za kuho in peko je vedel kako sem se morala potruditi, da sem jo uspela spacati skupaj.:bravo::)-:bravo: Naredi nekaj sama...kakšno lepo čestitko z naaajlepšimi željami za bombažno poroko!
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 10:35:15
|
|
|
|
Antigona
|
Kaj pa kakšna masaža??? Kolega je razlagu da mate tam na morju v nekem hotelu tajsko masažo in je baje ful super... Sam se ne spomnem kje točno...:zmeden2: Če te zanima, pa ne veš, se bom pozanimala... Pa si jo privoščita v dvoje, :duda:pa babici in dedku v varstvo za dve urci... Morda potem še nekam na romantično večerjo... Lp
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 10:48:35
|
|
|
|
malika
|
Kaj pa kakšna šampanjčeva kopel? vem, da imajo to v Zrečah, kje na primorskem pa žal ne bi vedela.
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 11:33:49
|
|
|
|
babylove
|
Šampanjčeva kopel :zmeden: Sliši se ful dobro, ampak si ne znam predstavljati :zmeden2:. A to je samo za enega ali je lahko za 2 tudi? V jacuzzi ti šampanjec natočijo ali kaj? Pol pa šlukaš :)-. Koliko pa to stane? Ne vem, če sem, prav razumela, da ene kupujejo svojim ženinom poročna darila :zmeden: To pa še nikoli nisem slišala, verjetno sem spet jaz čudna. Ok, darilo za obletnico razumem, ampak za poroko?
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 12:20:23
|
|
|
|
bskrle
|
Midva se tudi ne obdarujeva, greva kja pojest, pa plavat - na izlet. Pejta kam!
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 12:50:53
|
|
|
|
tesa
|
Men moj vedno kaj kupi pa čeprav sem potem skoraj jezna nanj, ker mi materialne dobrine ne pomenimo veliko. Jaz pa ga potem povabim na prijeten večer. Odvisno je to kino in večerja ali karkoli drugega:)- Skratka crkljanje je več vredno kot kakšna materialna stvar, ki jo mogoče sploh ne potrebuje. Je pa vse odvisno od posameznika, kaj komu več pomeni. Lahko mu pripraviš večer v dvoje, da sta sama; nekaj krasnega skuhaš, otročka daš v varstvo, svečke, aroma....in kakšen striptiz:bravo: Moškim to več pomeni, verjemi mi:)-
|
|
|
|
darilo za 1.obletnico poroke-za moža 8.5.2005 14:10:31
|
|
|
|
rija
|
Če bo lepo vreme, da pelji na piknik, nekam, kjer sta doživela kaj lepega. Včasih je pozornost vredna več od vsakega darila.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......