Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj miško je pa takkko jokal.... 8.5.2005 9:41:00
|
|
|
|
frutka_
|
Če boš v naših krajih potem boš valda prišla na kakšno srečanje! Vljudno si vabljena! Štajerke bomo vesele. Ampak naju najbrž ne bo, ker gremo v četrtek na morje. Kdaj boš kaj prišla gor?!
|
|
|
|
Moj miško je pa takkko jokal.... 8.5.2005 9:51:33
|
|
|
|
NinKa
|
Razmišljala sem da bi prišla v sredo dopoldan, mogoče že prej, ker imam zobozdravnico še v Mbju oz. okolici. Pa mi je treba nekaj malega popravit. Pol bova pa z miškotom ostala pri moji babici na Pobrežju čez cel vikend. Frutka tebi pa uživaj na morju...mi smo prejšnji teden in je blo čudovito...le cvetnega praha je bilo za moje alergične nosnice malo preveč:) :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Moj miško je pa takkko jokal.... 8.5.2005 10:10:27
|
|
|
|
frutka_
|
No, če prideta v sredo smo še doma. Če je lepo vreme smo itak zunaj, v parku. V četrtek pa krenemo in nas ni. Ampak bodo druge Štajerke gotovo vesel snidenja. Poglej dol na forum Srečanja in družabni....tam se običajno dogovarjamo. LP
|
|
|
|
Moj miško je pa takkko jokal.... 8.5.2005 11:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kam pa je šel vajin ati, da bosta revčka sama, pa še frišno poročena??? :zmeden2:Boga, boga,....
|
|
|
|
Moj miško je pa takkko jokal.... 8.5.2005 22:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
NinKa, lahko se zmeniva za kakšen sprehod...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......