|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spuščen trebušček 40t?
27.3.2009 13:43:50   
piamaria
me zanima, če se je vsem spustil- povesil trebušček na koncu.user posted image
Po pravici, sem bila pri prejšnjih dveh nosečnostih bolj obilna in sem imela ta občutek spusta.Sedaj pa se mi zdi, da nikamor ne pade...sem v 40t in seveda zamujam, ampak ne po periodi  svojega izračuna....noče od mamiceuser posted image

Po parametrih in velikosti ustreza oz. je že prevelik....buši pa okrogel, napet in 102 cm obsežen.
Kaj menite....povejte in me nasmejte zadnje dni pred Rimom....

Naj hvala,
Piauser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spuščen trebušček 40t?
27.3.2009 13:55:59   
Onasiss
Se mi ni zdelo drugače, je pa res, da mi je g. rekla, da je pripravljen in je ven prišla 5 dni kasneje. Pa še to pomoje zaradi maminih aktivnosti (ponoči z očitom v postelji, potem sprehod na Rožnik, zvečer, pa še sprehod do bližnjega McDonaldsa na šejk in seveda lovljenje s tavelkim nazaj).

Dojenčkom je pač všeč v maminem trebuhu.

So what....

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2009 13:56:28   
zmajaz
Jaz sem v 1. nosečnosti ves čas nosila zelo visoko in se mi ni trebuh tudi proti koncu niti malo spustil, zdaj 2. bomo pa videli.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2009 14:00:11   
Anonimen
tudi meni se trebušček ni nič spustil. Je bilo pa zadnje tedne grozno...zgaga, nogavic si ne moreš obuti, kaj šele čevljev, ker se ne moreš predklonit... pa mene je vse bolelo v predelu želodca, ker je bila tam ritka in nogice user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2009 15:33:33   
Lunca1
Za drugo in kasnejše nosečnosti tako ali tako pravijo, da se dojenček spusti tik pred porodom.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2009 18:03:31   
Anonimen
Jst sm prvič in drugič nosila visoko in se ni trebušček pred porodom nič spustil. Ko se mi je zdel, da mam popadke in sem se rihtala za v P mi je tast reku, da dokler si superge sama zavezujem še ne bom rodila. No, pa je bil čez cca 13 ur dedekuser posted image  (trebuh pa gor do konca, mali se sploh ni hotu spustit v porodni kanal, so ga dobesedno zrinl dol in ven, da ne govorim o modricah po trebuhu). V drugo spet trebuh čist gor, jst odprta 4 prste ko sm prišla v porodno, čez cca 2 ure že čist odprta, mali pa še skos ne v porodnem kanalu, pa so ga spet zrinl vn, sam da je šlo tokrat lažje in hitreje. Zdej sm noseča v tretje in ugante kje mam trebuh!? GOR!!! Maternični vrat mam že zmehčan (HB še čist zaprt), zato moram ful počivat, ker sm šele 25.teden. In ko priguram do konca sm 100%, da ga bojo spet vn rinluser posted image .

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2009 8:31:19   
piamaria
user posted image  oh hvala vsem, sem se mogla malo nasmejat, men ga rinli ne bodo preveč, tišči od reber do konc kanala, ven pa ne!
Res ni prijetno ja, ampak saj bo:)

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?