|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj kaladont?
23.3.2009 23:10:29   
karolinca
Zanima me, koliko so bili stari vaši otročki, ko ste začeli uporabljati otroško zobno pasto? Katera je OK? Mi imamo 2 zobka, stari smo dobrih 13 mesecev. Ščetkamo zobke bolj za šalo kot zares....zanima me, kdaj mora iti "zares" s pasto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj kaladont?
24.3.2009 0:21:46   
pipic
Ko je dobil zob

(odgovor članu karolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2009 8:00:52   
bambam
Mi smo ji dali pasto mal kasneje. Ko je znala pljuvat, ker drugač bi jo pojedla. Smo pa najprej umivali samo z vodo.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 10:06:59   
Najaa
Ko je imela kakšnih 6 zob, zobno pasto od welede. Zdaj ima eno z okusom jagode in itak, da jo poje. user posted image  To je najboljši del umivanja zob! Baje pa v tako majhnih količinah nima kej bit.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2009 10:07:29   
AinB
V materinski šoli nam je zobozdravnica rekla, da pasto lahko takoj uporabljamo, sicer otroško, damo pa samo eno pokico gor. Tudi če ne zna izpljunit ni problem, ker so otroške paste OK, tudi če jih pogoltne.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 10:47:45   
Kontrakarambolšrauf
Od samega začetka, ko sva mu začela umivati zobe in sicer otroško zobno pasto. Katerokoli, samo da je fajn okusauser posted image

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 11:02:23   
mojca75
Najprej brez, potem z otroško (neko mlečno zobno pasto brez fluora), sedaj pri 3 letih nam je zobozrdavnica svetovala naj začnemo z zobnimi pastami (otroškimi!!!) ki imajo fluor, od 500-1500mg /ne vem katero enoto, ampak je označeno na embalaži.
Količina je majhna in ni problem tudi če poje. naša sicer lepo plune ven, ampak sem pa ke kdaj pa kre kaj tudi po grlu navzdo.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2009 12:19:50   
blazka
Naš tavelik je začel zobno pasto uporabljat šele sedaj, pa bo junija star že 4 leta. So se v vrtcu učili, kako je treba zobke čistit, pa so meli zraven še pasto. Prej smo mu čistili le z ščetko.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 14:23:51   
lenika
Skoraj od začetka, ker smo v lekarni kupili First teeth pasto, ki je ni potrebno izpljunit. To pasto uporabljamo še sedaj pri skoraj treh letih, ker druge noče.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......