|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška in honorarno delo
23.3.2009 15:05:29   
zarjica
Sem na porodniškem dopustu, vendar se mi ponuja honorarno delo. Pa me zanima ali moram višino zaslužka (avtorski honorar) javiti na CSD ali...kako je s tem? Lahko torej opravljam honorarno delo ne da bi prekinila porodniško? Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniška in honorarno delo
23.3.2009 15:20:34   
Lunca1
ja lahko prek avtorske pogodbe

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 16:11:25   
nananaja
avtorski honorar ne vpliva na višino starševskega nadomestila, ne pri izračunu in ne kasneje. nobene potrebe javet na csd. preverjeno, sem imela lani brez problema. mislim, da je podobno s podjemno pogodbo.
enakokot ob redni zaposlitvi, ki je zato ne prekineš.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 23.3.2009 16:14:39 >

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2009 16:39:07   
zarjica
Aha, torej kar veselo na delo user posted image . Hvala vama za odgovore!

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2009 16:57:07   
slovenka
Ja, jaz sem še na porodniški in delam honorarno en dan v tednu. Sem pred porodniško klicala na CSD, kako je s tem, pa so mi rekli, da je praksa taka, da bi 20 ur nekje lahko delali na mesec kljub porodniški... ampak to je seveda težko izračunati. Jaz delam približno 12 ur - predavanja, poleg tega pa še kaj pišem, a mi seveda ne morejo izračunati, koliko ur je to. Tudi kaj posebej ne javljam nikomur - razen davčna vse ve user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?