|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim..ideje
23.3.2009 8:26:00   
timoteja
Hojla! V soboto praznujem RD in mi že zmanjkuje idej, kaj pripraviti za pogostitev, in sicer rabim ideje za družinsko kosilo, potem imam v petek popoldan en obisk z manjšimi otroci, pa še v ned.popoldan isto? Prosim, pomagajte, ker je to že 3.praznovanje v uzadnjem času, jst pa ne vem več, kaj na mizo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim..ideje
23.3.2009 8:45:32   
muška
tukaj jih imaš kar nekaj http://www.ringaraja.net/forum/finger_food_za_rojstni_dan/m_3657378/tm.htm

Za kosilo pa bi jaz nardila čikn juho (ali govejo) , puranje zrezke v smetanovi omaki z zelenim poprom zraven pa široke rezance. Nimaš kaj falit, pa še hitro je gotovo in najvažnejše nekomplicirano in dobro user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 9:18:54   
timoteja
No, imam že nekaj idej: rahla zelenjavna juha (bolj kremna), ker imamo drugače običajno govejo, pečena polenta z gorgonzolo,mesna pita s kislim zeljem ,pražen krompir, nekaj pečenega mesa (mora biti tudi nekaj klasike za mojega očija), pa kremšnite/štrudl?Kako se vam zdi?

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2009 10:15:09   
kjava
Ta jedilnik je čist kul user posted image

Jaz sem imela včeraj povabljene na kosilo in sem skuhala juho, špikano pečenko, puranje zvitke s špinačo in mocarelo, polento z bučkami, pražen krompir (isto zarad mojga očeta, mora bit nekaj klasike user posted image ), motovilec in pečeno papriko v solati. Vsako posebej, ne skupaj. Za sladico pa jogurtovo strjenko.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2009 12:04:03   
nuala
Za otroke naredim ponavadi:
- hrenovke v testu ( vzamem tamičkene ), pizzo margerito, makaronovo solato, žele
- piščančje krokete, pomfri iz pečice, sadno solato, sladoled
- v naprej spečene toaste, različno narezano zelenjavo, jogurtovp pecivo

Za odrasle pa najraje hladno predjed ( npr. olive, feto in paradižnik ), pečenko ali piščanca s krompirjem iz pečice,  zeleno ali zeljnato solato z jajčki, koruzo ali fižolom ter jabolčno pito.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 8:12:46   
muška
jaz rada dam na mizo kaj takega kaj se ne je vsak dan, zato mi tvoj predlog ni najbolj všeč ( ne zamerit, moje mnenje pač). je pa tudi res, da klasiko bolj težko spravim po grlu.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 12:25:06   
Natyy
Predvsem nekaj takega, da ne boš predolgo pacala, posledično preveč utrujena, da bi svoj rojstni dan s povabljenimi kvalitetno praznovala. Sama ponavadi naredim stvari, ki jih lahko pripravim prejšnji dan. NPR: goveja juha, nadevana puranja prsa, polnjene šampinjone, zelenjava z polivko  iz petršilja, česna in masla, za otroke pones frietes. Vse si lahko pripravim prejšnji dan. V dnevu praznovanja samo zakuham juho, spečem meso in skuham zelenjavo. In pa seveda pripravim najmanj dve različi solati.

Pa veselo praznovanje.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?