Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 16:38:37
|
|
|
|
Freycha
|
meni poklic ni noben seksi... halo? imaš pa v vseh poklicih seksi ljudi, to pa......
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 16:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
programer zezam se nooooo
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 16:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha meni poklic ni noben seksi... halo? imaš pa v vseh poklicih seksi ljudi, to pa...... verjetno je mišljeno kot predsodek
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 16:46:37
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha meni poklic ni noben seksi... halo? imaš pa v vseh poklicih seksi ljudi, to pa...... ja ja že. ampak recimo, da osebo ne poznaš, veš samo za poklic.. in ta poklic se ti lahko zdi cool ali pa notcool. torej o predsodkih, ja.
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 17:02:47
|
|
|
|
ursi
|
Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica.
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 17:37:00
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. malo pa že. priznaj..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2009 18:11:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 18:50:36
|
|
|
|
čebelica01
|
Patalog
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:07:14
|
|
|
|
ursi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: ursi Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. malo pa že. priznaj.. Ja, saj sem napisala. Tudi delno - kaj čmo, uniforme pač delajo svoje.
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:07:29
|
|
|
|
Olivija
|
vojak ... ki pride s 5-dnevnega preživetja v naravi (ampak to zdaj mislim čisto resno).
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:20:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 Patalog Kdo pa je to?
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. Jaz pa na petek trinajstega pilotko, bjondo .
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:24:13
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 Patalog Kdo pa je to? paštetar pri npr. rio mare?
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:25:56
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 Patalog Kdo pa je to? paštetar pri npr. rio mare?
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:26:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. Jaz pa na petek trinajstega pilotko, bjondo . Aljo?
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:26:44
|
|
|
|
čebelica01
|
patolog je tisti ki izvaja obdukcije itd
< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 22.3.2009 19:27:06 >
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:28:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 patolog je tisti ki izvaja obdukcije itd Ja, patolog pa ja, patAlog pa ne. To pa vem, kdo je patolog.
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:29:01
|
|
|
|
BUŠICA
|
nimajo patologi mrzlih rok?
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:29:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA nimajo patologi mrzlih rok? In? Kaj ima to veze s "seksi"?
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. Jaz pa na petek trinajstega pilotko, bjondo . Aljo? Ne, Mirno.
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:34:56
|
|
|
|
čebelica01
|
Ja lej ušla mi je črka saj se lahko zmotim a ne ? Ja o mrzlih rokah nebi vedla vem pa da so zelo čustveni. To je pač meni "seksi" pa morjo tudi PATOLOGI obstajat imajo ogromno dela.
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:34:58
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. Jaz pa na petek trinajstega pilotko, bjondo . Aljo? Ne, Mirno. licence to kill
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:35:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 Ja lej ušla mi je črka saj se lahko zmotim a ne ? Ja o mrzlih rokah nebi vedla vem pa da so zelo čustveni. To je pač meni "seksi" pa morjo tudi PATOLOGI obstajat imajo ogromno dela. ja, lahko, dovolim
|
|
|
|
RE: Poklic, ki je...hm..seksi? 22.3.2009 19:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem pa decembra spoznala enga pilota, ki je bil res seksi..... pa ne samo zarad poklica. Jaz pa na petek trinajstega pilotko, bjondo . Aljo? Ne, Mirno. licence to kill Skoraj. Samo to sem postekala sele, ko je pristala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?