|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi izvedek že 5.dan
19.3.2009 10:12:59   
florecita
'jutro!

sem user posted image 8t 4 d, in imam že od nedelje neprestano malo rjavega izcedka.

Sem ga pa imela že tudi 2x prej, samo je trajal po par uric, ta sedaj pa ne neha...

V ponedeljek mi je G rekla, da dokler ni sveže krvi, naj ne hodim nazaj...
Rekla je PSU prisotni, da je pa plod majhen ( 4mm) - takrat naj bi bila noseča 8 polnih tednov...po ZM.

Skrbi me torej, če je plod odmrl ( glede na rjave izcedke ), koliko časa je to vse skupaj lahko v ženskem telesu? In ali je lahko nevarno?

Skrbi me tudi velikost plodka.
Če sem dejansko zanosila kasneje, torej sem bila v ponedeljek noseča 7 tednov... bi bila ta mera 4mm še sprejemljiva?

Bolečin nimam nobenih, prsa me še vedno bolijo ( edini nosečniški znak ki sem ga imela)
Naslednji pregled imam 2.4. to je čez 14 dni, ne vem kako bom zdržala do takrat!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi izvedek že 5.dan
19.3.2009 10:15:08   
florecita
Naj še dodam, da se je GV povečala v enem tednu iz 11,5 na 20mm, kar je rekla G, da je dober znak...

Torej je merila GV 2 cm pri mojih polnih 8 tednih, kar se pa meni še vedno zdi malo....

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 10:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2009 10:24:43   
Pingvinčica
Glede velikosti ploda ti težko pomagam. Lahko ti pa opišem mojo izkušnjo z rjavim izcedkom. Krvavela sem že v 6t, pa potem do nuhalne se pravi do 13t še 2x. Enkrat sem šla vmes na urgenco pa je "prijazni G" reku da on zaradi takih krvavitev ne bi delu panike. user posted image Na pregledu na NS povem, da me spremlja rjavi izcedek, ki se kar vleče in vleče. Tako moja G, kot G na NS, pravita da je z plodom vse ok. Jaz pomirjena ker je bla NS vredu in konec koncev po 12t se možnost SS bistveno zmanjša. Naslednji dan pa šok celi dan povečan rjavi izcedek. Zvečer pa se je kar vlilo iz mene kri in ogromno take rjave tekočine, tega je blo res veliko. Mislila sem da je konec user posted image . Na srečo je bilo z user posted image vse uredu in je G drugi dan na UZ videla da se mi je naredil hematon, ki je počil. Na srečo se ni končalo z SS in imamo danes doma zdravo eno letnico. Tudi v prvi user posted image sem imela probleme z izcedki in krvavitvami, pa se je na srečo vse končalo srečno. Ne vem jaz bi na tvojem mestu šla do G, da te pregleda, boš bolj mirna. Držim pesti, da se vse srečno izteče in rodiš zdravo user posted image .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2009 15:42:34   
Lenck
Jaz sem imela prav krvavitev več tednov, ne samo dni, še zdaj občasno krvavim, pa bomo kmalu na polovici poti.

Če beba lepo raste, in vse kaže ok, zaupaj, da bo tako še naprej. Držimo pesti user posted image

Le optimistično naprej user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?