|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup oblačil v Celovcu
18.3.2009 15:56:43   
mayuri
Vprašanje za punce, ki nakupujete v Celovcu : mi lahko prosim poveste, katere trgovine z otroškimi oblačili so v Sudparku in katere v City arkaden v centru mesta oz. kje v Celovcu sta H&M in C&A z otroškimi oblačili. Kje je največ izbire??

Hvala za pomoč user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup oblačil v Celovcu
18.3.2009 20:55:17   
Anonimen
V city Arcaden imajo eno ful llustno trgovino do No name.. res lepe stvari. kvaliteta je v redu (smo akr nekaj stvari prenosili), cene pa v stilu Okaidija.
C&A v City Arkaden ima tud kar dost izbire....pa nekaj je je tud v samem centru emsta v C&A.. vec ti pa ne znam povedat :)

(odgovor članu mayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 23:15:11   
norge
V centru je velik C&A, kjer imas precej stvari za otroke, H&M  je še mal naprej, je tud otroški oddelek, v City Arcade sta tud oba, sam nevem kako sta založena z otroško robo, v nakupovalnem centru Sud je pa C&A bolj majhen (samo en štuk) in nimajo nič otroškega, H&M je pa veliki in imajo kar velik robe za otroke (celo nadstropje).user posted image

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2009 10:03:27   
piko12
Tud CA v sudparku ima en vogal za otroke. Ampak se bolj splača v center, ker imaš cityarkaden in ostala dva HM in CA na peš razdalji. Parkiraš v cityarkaden al pa pod tistim trgom, ko je zmaj gor (Neuesplatz???) in je itak vse na razdalji 5min peš.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2009 20:18:26   
tasa.m
Mene pa zanima kje je city Arcaden, a v centru.

Hvala!

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2009 8:54:15   
piko12
Ja v centru. Če stojiš na tistem trgu, kjer je maketa Celovca (pa tud HM in še kup štacun) tako, da imaš maketo celovca za ritjo, si obrnjena proti eni ozki uličici in po njej greš cca 200m pa si v city arkaden. je pa prenovljena stara zgradba in ne zgleda kot šoping center. Če greš pa z avtom, imaš pa table in pripelješ direkt v njihovo garažo. Jaz sem ga 1. lažje našla kot Ikeo.;)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 11:13:22   
tasa.m
piko12; hvala za tako podrobno razlago user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.