|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno rabim nasvet!
18.3.2009 15:55:35   
irenchy
Zdravo! pred dvema dnevoma smo meli posvetovalnico, kjer je zdravnica ugotovila, da se je pri niki skoraj zlepil predel, kjer lula. čisto mala luknjica je še. dobili smo eno kremo za mazat. razlog naj bi ble pampers plenice, zato mormo zdej na stari način povijat, kar pomeni skoraj na vsakih 15 min, ko se polula, ker vse čez pride. to mormo delat en mesec. pol mamo pa kontrolo. ne vem kaj bo, če ne bo šlo nič narazen. a je mela katera podoben primer? kaj so vam rekli pediatri? so res krive novodobne plastične plenice(besede pediatrinjeuser posted image )
je komaj dva dni, pa sem ze čist na koncu z živciuser posted image pa še nika nič ne uživa ker jo morm vsakič čist preoblečtuser posted image , namreč tega  res ne marauser posted image

hvala za kakršnkoli nasvet!
lp, Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 15:56:42   
pipic
Pojdi do drugega pediatra.
larifari to s plenicami

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 16:01:46   
irenchy
sej če bi ble res pamperske krive pol bi vse punčke mele tko ane?user posted image  ne vem no, ni mi jasno, zakaj do tega sploh pride? a katera ve?
lp, Irena

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 16:04:10   
Hope2
prvič slišimuser posted image . Kaj pa če bi ji dala v pleničko bombažni vložek za v pleničko, papol ni glih direkt na plastikiuser posted image

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 16:10:03   
irenchy
kaj pa če ji dam eno bombažno plenico pol pa čez pampers? a bo to dihalo? ker mora koža dihat po navodilih pediatrinje. sem jo vprašala za ta način pa je rekla, da s tem pa ne boste čisto nič naredli. men se pa tamala tok smili.... ker je skor non stop mokra.
ne vem, nisem več pametnauser posted image

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 16:12:05   
Katy78
Vprašaj za nasvet na http://med.over.net/forum5/list.php?46

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 17:42:16   
Anonimen
Glej irenchy, verjetno so se ji zlepile male sramne ustnice. To je podobno, kot pri fantkih, ki jim gre težko kožica spolovila čez glavico, pri deklicah je pa ta problem, samo da je pri njih redkeje. Nekaterim se zlepijo po celi dolžini, tako da tudi ni vhoda v nožnico, drugim samo delno. 
Ne skrbi, se da čisto elegantno rešit. To je imela tudi moja hči ( stara je 3 leta) in se je to ugotovilo na sistematskem. Dobili sva napotnico za otroško ginekologinjo, ki mi je rekla, da to pride od vnetij;  tudi če ima punčka npr. zelo močan plenični izpuščaj, ki se nato razvije v vnetje (možno, da je vajina zdravnica ciljala na to glede novodobnih pleničk).
Skratka, ginekologinja mi je dala hormonsko kremo za mazanje (mažeš z vatirno palčko samo po črtici sramnih ustnic, kjer je zlepljeno) in po dveh tednih kontrola.
Že po enem tednu so se ji skoraj v celoti razlepile, po dveh je bilo vse kot mora biti.
Tudi jaz sem se sekirala, ker o tem nisem nikoli prej nič slišala ne brala, pa tudi ginekologinja je poudarila, da je narobe, da mamic ob vsej poplavi informacij in člankov  nihče ne seznani s tem, ker pa le ni tako redek pojav. Sama je rekla, da ima najmanj vsaj eno deklico na teden v ordinaciji s to težavo.
Pa še glede pleničk - mislim, da ti ne bo prav nič pomagalo klasično povijanje. Prihrani si delo, punčki pa neugodje in uporabljaj "novodobne" pleničke kot doslej. Namaži jo z Bepanthen mazilom in to je to.

(odgovor članu irenchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 19:57:08   
irenchy
hvala vsem, se posebej tebi palmina! mislim da je res to kar praviš. pred časom je imela rahel plenični izpuščaj pa je to verjetno botrovalo k zleplenju. pri pleničnem izpuščaju pa pri nas bepanthen ni pomagal ampak sudocrem, s katerim ji skoz mažem.

sem že skoraj pomrirjenauser posted image
lp, Irena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nujno rabim nasvet!
18.3.2009 20:03:48   
pipic
kakor sem jaz seznanjena je vedno treba ob previjanju ustnice pač dati narazen-toliko kolikor gre
To je kot pri fantkih glede kožice

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nujno rabim nasvet!
19.3.2009 5:16:47   
veja21
Irenchy, tudi moja pupa je imela enako težavo, le da naša P ni znala pojasniti, zakaj je do tega prišlo...user posted image
Dobila sem kremico, s katero sem jo mazala zjutraj in zvečer.Po 3 tednih se je stvar uredila! user posted image

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?