|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ne dobim M?
17.3.2009 17:12:10   
Hana76
user posted image Danes že 35. dan, pa še nisem dobilauser posted image ... Noseča nisem (delala test), zato bi rada čimprej šla spet v akcijo...

Rabim malo tolažbe...user posted image

Aja, pa še eno ? Delala sem O test do 16. dneva, pa ni bil +. Je možno, da sem imela O kasneje?

No, pa še nekaj: je katera na forumu, ki ima M, ki so pa nekje med 28-45 dni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj ne dobim M?
17.3.2009 17:47:24   
S*
Jaz imam user posted image na 32- 44 dni. Pri meni je ovulacija od 21 do 31 dneva, vsaj temperatura mi tako pokaže. Ponavadi jo vedno dobim od 13-15 dni potem ko se mi T dvigne. Zaenkrat O testov še nisem sprobala, si jih bom pa sedaj naročila in jih bom sprovala naslednji ciklus.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2009 17:49:43   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jaz imam user posted image na 32- 44 dni. Pri meni je ovulacija od 21 do 31 dneva, vsaj temperatura mi tako pokaže. Ponavadi jo vedno dobim od 13-15 dni potem ko se mi T dvigne. Zaenkrat O testov še nisem sprobala, si jih bom pa sedaj naročila in jih bom sprovala naslednji ciklus.

Torej je pri meni možno, da sem jo imela kasneje - torej od 17.-?. dneva, glede na to, kak dolg je ta ciklus...
Kje si meriš temperaturo, kdaj začneš in kdaj je znak za ovulacijo?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2009 18:02:35   
S*
Seveda je možno da si imela O 17 dan ali pa še kasneje.
sama si merim T vsako jutro preden vstanem in to v vagini, mi je najlažje. Vse podatke zapisujem na http://www.fertilityfriend.com/ , in potem ti program točno izračuna kdaj si imela O. Meni se dan po O T dvigne za 0,4-0,6 °C in mi potem dan pred M spet pade.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2009 21:41:11   
ency
Jst imam cikluse od 30-55dni in te popolnoma razumem kako se pocutis....ko vidis, da je test negativen in te tecke se vedno ni. Jst si bom tudi zdaj kupila te ovulacijske teste, ker se mi niti ne sanja, kdaj naj bi imela ovulacijo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2009 9:22:42   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Aja, pa še eno ? Delala sem O test do 16. dneva, pa ni bil +. Je možno, da sem imela O kasneje?

Hana, če ti je bil včeraj 35. dan, potem nikakor nisi mogla imeti O pred 16. dnem. V več kot 90%, je čas med O in M 12 do 16 dni. Torej, če bi danes dobila na primer M, bi bil to 36. dan in če odšteješ najdaljše možne dni, to je 16, bi to bilo 20. Torej pred 20. dnem gotovo nisi imela O. Zelo verjetno pa celo kasneje...
Kar bodi vztrajna s testiranjem naslednji mesec... Če si meriš temperaturo, pa je tudi fajn, da boš vidla če se ti po O dvigne. Potem je to dober znak. Če se ti ne, potem mogoče sploh ni prišlo do O. Kar loti se sistematično stvari in si jih zapisuj ker če boš slučajno morala h G, če ne bi zanosila v enem letu, potem ji lahko prineseš že vse te grafe in bo že takrat znala G marsikaj povedat...
Pa srečno, naj bo to merjenje samo za zabavo in ne bo treba h G!!!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 9:04:56   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Hana, če ti je bil včeraj 35. dan, potem nikakor nisi mogla imeti O pred 16. dnem. V več kot 90%, je čas med O in M 12 do 16 dni. Torej, če bi danes dobila na primer M, bi bil to 36. dan in če odšteješ najdaljše možne dni, to je 16, bi to bilo 20. Torej pred 20. dnem gotovo nisi imela O. Zelo verjetno pa celo kasneje...
Kar bodi vztrajna s testiranjem naslednji mesec... Če si meriš temperaturo, pa je tudi fajn, da boš vidla če se ti po O dvigne. Potem je to dober znak. Če se ti ne, potem mogoče sploh ni prišlo do O. Kar loti se sistematično stvari in si jih zapisuj ker če boš slučajno morala h G, če ne bi zanosila v enem letu, potem ji lahko prineseš že vse te grafe in bo že takrat znala G marsikaj povedat...
Pa srečno, naj bo to merjenje samo za zabavo in ne bo treba h G!!!

Giotti, hvala za nasvet - verjetno nisi dobro pogledala - delava že 3. leto in čakava na 1. pogovor v ambulanti....

Nekaj me zanima - temperaturo si merim pod pazduho, zjutraj preden vstanem ali kako? Vsak dan?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2009 9:57:49   
S*
Temperaturo si meri vsak dan, po možnosti ob ist uri preden vstaneš. Lahko pa si jo meriš rektalno, vaginalno ali pa v ustih.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 11:20:05   
mausikaa
http://www.fertilityfriend.com/ je pripraven programček, ki ti lepo pokaže kaj se dogaja s teboj...no meni je sicer moja G rekla, da naj se ne oziram toliko na temperaturo ampak naj kupim testrčke za O, ker so menda bolj zanesljivi.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2009 15:33:47   
Hana76
Teste za O si že delam, od jutri dodajam še merjenje BT...user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?