|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno vprašanje
16.3.2009 13:22:45   
florecita
Noseča sem 8 polnih tednov in prihajam od G.

Bila sem pravkar pri njej zaradi rjavih izcedkov, ...

prejšnji teden  mi je rekla, da je še prezgodaj,da bi kaj rekla, vrečka je bila velika 11,5 mm, mehurček je bil in pa (se ji zdi da je videla plodek in pa srček, ne more  pa ničesar potrdit).

Danes, ko je nosečnost en teden dlje ( recimo da ), so pa samo te razlike, da je vrečka zrasla na 2 cm in govorila je o nekih 4 mm. Ali je bil to plod ali pa razlika za koliko je zrasla vrečka...
za srček ni mogla spet potrdit, čeprav se ji zdi da je bil...user posted image user posted image

mene pa zdej skrbi da mi kaj ne prikriva.
Saj je rekla, da lahko da bo ok, lahko pa da se bo ta nosečnost žal končala...

Mene pa zdej zanima, kako se vam zdi ta njena izjava glede rjavih izcedkov: da lahko da se ''nekaj'' lušči ( kaj je s tem mislilauser posted image ) ali pa da se otrok gnezdi?
Kaj se ne bi do zdaj že vgnezdil?

Če je bila moja ZM 18.1., zanosila 1.2..... torej sem noseča polnih 8 tednov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno vprašanje
16.3.2009 15:00:50   
lananai
Poskusi bit čim bolj optimistična, je bolje za otročka. Noben ti ne more zagotoviti, da bo vse OK. Meni se zdi vse normalno. Lahko je plodek pač še malo premajhen, da bi G lahko videla srček. Srečno!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 15:06:53   
čebelca2

krvavitve so lahko tudi zaradi pomanjkanja tvojih hormonov, a ti ni nič omenila tablet mislim da se imenujejo dabraston? jih ponavadi dajo če ima nosečnica krvavitve, drgač pa jst sm šla kr na urgenco pa so me naprej usmerl kr na ginekološki oddelek (je pa imel moj g. dopust), če se ti zdi da se g ni dovolj potrudla al pa tud če bi rada drugo mnenje, poskusi tako. al pa da rečeš g. da te je strah in če te lahk pošlje naprej na kak pregled v bolnišnico...

drugače pa mi je babca v bolnišnici (sm bla 1 teden tam) rekla, da rjavi izcedki niso nevarni, da se tko kot si napisala, nekaj lušči in čisti (mnde maternica al kaj že), nevarna je sveža in rdeča kri...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 15:13:04   
čebelca2

je pa res lohk tud to, kot je napisala lunanai, pač je še premajhen... drgač pa vsi ginekologi govorijo na začetku nosečnosti da lahk da bo ok, lahk pa da ne,oni se s to statistiko skoz obremenjujejo. pa njim so vsi zarodki premajhni, nisem se še z nobeno pogovarjala da bi rekla da ji je g. reku da ma ful velik zarodek, ne, vedno samo s premajhnimi težijo. mi pa vemo da iz majhnega raste velikouser posted image

ti kr pozitivno in pogumno, zdej siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?