Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iztopila kost na stopalu 15.3.2009 22:14:06
|
|
|
|
sabri
|
Upam, da bom čim bolje razložila tole. Na notranji strani stopala (ne pri palcu, malo nižje tam, ko je malo širše stopalo) mi je nastala bulica v kratkem času. Sem mislila, da je kak žulj in zdaj vidim, da je to kost. Na eni nogi je ok, na drugi mi je pa zdaj se premaknila al kaj in je prav bulica na notranji strani stopala. V glavnem, zanima me, kako se to sploh poštima, ker me kar malo moti. Dobro, doktor varjanta pride na vrsto zadnja, pa na splošno me zanima, a je to pogosto, zakaj se to sploh pojavi? Hvala v naprej. LP
|
|
|
|
RE: iztopila kost na stopalu 15.3.2009 22:24:38
|
|
|
|
Gina
|
A misliš "kurje oko"? To pride menda zaradi nošenja obuval, ki te tiščijo, če se ne motim. Vsaj včasih so pravili tako. Nekaj lahko pomaga pediker, če je zelo hudo tudi zdravnik. Prav izgine pa to več ne po moje.
|
|
|
|
RE: iztopila kost na stopalu 15.3.2009 23:19:38
|
|
|
|
tinatona
|
Na žalost se to lahko naredi samo operativno. Sem dala sama čez par let nazaj. LP
|
|
|
|
RE: iztopila kost na stopalu 16.3.2009 21:15:23
|
|
|
|
sabri
|
tinatona: mi je bilo kar nekak logično, da ne bo šla sama od sebe nazaj, pa je to zakomplicirano, mislim, a dlje traja, da se pocajtaš po operaciji? Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?