Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 16.3.2009 9:01:11
|
|
|
|
Mikica
|
Na Rudniku nekaj dobiš v Obiju in Leclercu, Mueller ima pa bolj malo tega.
|
|
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 16.3.2009 9:53:14
|
|
|
|
livia
|
A pol je samo na Čopovi in v City parku?
|
|
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 16.3.2009 10:32:11
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia A pol je samo na Čopovi in v City parku? pa Prometej blizu pizzerije Napoli pa ena trgovina je spodaj v Hali A
|
|
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 3.4.2009 10:14:41
|
|
|
|
Tanchy
|
V Hali A je trgovinica z imenom Levček - meni je ta zelo všeč, ker so res dobro založeni Sem pa bila prejšnji vikend v Prometeju v mestu in sem bila res zelo razočarana nad izbiro in cenami - je Levček občutno ugonejši (vasj za te stvari, katere jaz uporabljam). Lp
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 12.4.2009 7:10:53
|
|
|
|
punci
|
Jaz sem iz Mb in vse te pripomočke kupujem v Europarku v Art-u, vem, da imajo še trgovino v Celju ne vem pa za Ljubljano. Mi je pa zelo žal da Levčka nimamo na Štajerskem. Ker ima ogromno izbiro, pa cene tut niso pretirane
|
|
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 6.5.2009 18:43:08
|
|
|
|
flora1
|
meni je najbolj fajn art v city parku. sploh ob ponedeljkih, ko so platna cenejša
|
|
|
|
RE: trgovina z izdelki za ustvarjanje 11.5.2009 21:19:45
|
|
|
|
Ribica **
|
Meni je nekako najbolj vsec Levcek, Antus ima najcenejso fimo maso, v Prometeju pa ze sto let nisem bila. Art v CPju mi pa ni vsec - malo izbire (kar jaz kupujem), pa drag je. Kdaj pa kdaj kupim pa tudi kaj v Mercatorju/Sparu, kjer imajo stvari od Prometeja. Obi ima najcenejsi gips (v modri vrecki), Müller pa akrilne barve v kompletu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?