|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodni načrt
15.3.2009 18:31:23   
PC Baby
Zanima me kako so v porodnišnici (Ljubljana) sprejeli, ko ste s seboj prinesle porodni načrt. Kako na to gledajo? Jim je v pomoč pri vodenju tvojega poroda, ali bi ti ga najraje vrgli v glavo?

Kdaj ste ga pa oddale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodni načrt
15.3.2009 19:25:07   
Splišni
Jaz pa sploh ne vem, kako naj bi izgledal nek porodni načrt. A lahko ena to pove, prosim.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2009 19:27:53   
blaža
mene tudi to zanima, kako to zgleda. ne bi bla rada nesramna, ma ok, neke želje pač lahko imaš, je pa vse odvisno kako se bo porod odvijal že sam po naravi.

No sej je prav . bi vsaj moralo bit, da vsaj določene tvoje želje upoštevajo, ma je spet odvisno kaj vse si zastaviš v tem načrtu.

Po moje si ta načrt lahko izdelaš, kako bo potekal porod, pa ni odvisno od porodnega načrta.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2009 19:52:47   
Anonimen
Moja cimra ga je imela - porodni načrt. Pač je napisala, da ne želi ležat na porodni mizi, ampak hodit, da ne želi, da ji prebodejo mehur dokler ne bo full odprta, nič um. popadkov, da želi po preteku 24 ur po porodu domov, da otroka ob porodu ne bi dali injekcijo z vitaminom K,... in so ji želje upoštevali. Sicer je bilo vsepovsod zakaj pa, kako pa to, bla bla..., ampak so upoštevali njene želje. Porodni načrt pa se mi zdi, da je oddala babici. Aja, pa baje obstaja kniga al neko gradivo pač, s pomočjo katerega si prebereš kako napisati porodni načrt.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2009 20:15:42   
Anonimen
Meni so rekli, da je fino da ima porodnica svoje želje oz. predstave glede poroda, samo ni pa fino, če se jih hoče držat ko pijanec plota, tudi ko osebje ugotovi, da v nastali situaciji določene želje niso najprimernejše. Ob sprejemu v P so tudi mene povprašali o posebnih željah in sem tam v sprejemni vse povedala ... sice drugih želja, kot do da je partner z mano, nisem imela, saj sem popolnoma zaupala osebju LJ porodnišnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2009 20:42:42   
kamilija
Meni bi ga babica verjetno nekam vtaknilauser posted image .
Je pa menda tako, da je zaželjen s strani porodnice, saj tako sem jaz prebrala na spletni strani porodnišnice Kranj.
Po lastnih izkušnjah pa lahko povem, da je njihovo delo v velikem nasprotju z njihovo predstavitvijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2009 22:25:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Meni bi ga babica verjetno nekam vtaknilauser posted image .
Je pa menda tako, da je zaželjen s strani porodnice, saj tako sem jaz prebrala na spletni strani porodnišnice Kranj.
Po lastnih izkušnjah pa lahko povem, da je njihovo delo v velikem nasprotju z njihovo predstavitvijo.

Se podpisem. Enaka izkusnja.

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2009 12:19:43   
pikapoka12345
Živjo,

precej različne so izkušnje. Ampak zakaj ne bi napisala svojih želja, če jih imaš. Jaz sem si pripravila tak čisto kratek načrt. Vendar se ga ne želim držati za vsako ceno... je pa nek okvir, ki lahko babici pomaga.

Jaz mislim, da če napišeš z lepim tonom oz. besedami, mislim, da babice tudi ne bi vzele za slabo. Vseeno pa je najbolje, da se pogovoriš z babico.

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2009 12:28:06   
Anonimen
Jaz sm mela nekak načrt ampak k sm tja prišla ni bilo ne duha ne sluha o tem načrtu k to je tok hiter potekal pa kot je že kamilija dejala bi ga vrjetno tudi men babica nekam dala,kar jih pa po svoje tud čist razumem oni morjo gleda na to da bo vse z detetom in mamico ok ne pa na nek načrt ker sigurno nima samo ene porodnice no vsaj v mojem primeru je bilo tako,tko da sem prov vesela da je babica mela pobudo kako pa kaj da sem se jaz lažje osredotočila na dihanje.
Tist k je pa ena napisala da hoče da gre po 1 dnevu domov mi je pa sori čist mimo,men je bilo ful hudo v bolnici pač še od mladih let slabe izkušnje ampak vseeno če je treba potrpet tiste tri pač potrpiš jaz sm bila sicer 7 dni not ampak anyway važn da je tamal ok in jaz.

(odgovor članu pikapoka12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?