Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 14.3.2009 21:05:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Kupila sem jih v Bio.si (v fizični, ne internetni štacuni), stali so okoli 7€ za 500g. Tule so pa v njihovi internetni trgovini, cena je tudi tam nekje: KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.3.2009 21:07:12 >
|
|
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 15.3.2009 9:39:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Isto kot Jančika.
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 17.3.2009 8:00:35
|
|
|
|
orhideja75
|
jaz pa s temi oreščki nisem zadovoljna. imajo oblačila tak čuden vonj, da sem nazaj prešaltala na navaden prašek (tekoči dash)
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 18.3.2009 11:12:08
|
|
|
|
Lana_s
|
Baje da tudi perilo posivi in da puščajo madeže, če jih takoj po pranju ne vzameš ven. Jaz raje pralno kroglico uporabljam, ker redkokdaj perilo takoj iz pralnega stroja vzamem.
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 18.3.2009 22:26:33
|
|
|
|
Rubin.
|
Sem danes dobila zadeve, vendar jih še nisem poskusila. Sem pa si zraven naročila eko belilo, ki ga dodaš belemu perilu in eko dišalo za perilo. Ko bomo zadevo preiskusili - pa poročam .
|
|
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 19.3.2009 14:54:45
|
|
|
|
karin412
|
Za belo perilo, rabiš belilo, ker ostanejo madeži, še posebej na plenicah. Za barvno perilo še gre, ampak kaki madeži ne grejo dol, niti nedolžni od kakega kakava, tako da jih tudi jaz redko uporabljam.
|
|
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 22.3.2009 23:47:50
|
|
|
|
ronja
|
jaz jih kupujem pri sosedu, v hipermarketu na rudniku. kupujeva ob torkih, ko je 10% popust in se to bolj splača kot v raznih malih štacuncah, žal, ampak tako je. Čeprav očitno so v Bio.si vseeno cenejši - kje pa je ta trgovina (fizično)? jaz jih ves čas uporabljam, ni neke panike z madeži, isto kot pralni prašek, dobro, ostanejo tisti od dojenčkovega dreka na plenicah, ker je to res huda barva, ki ostane tudi sicer z drugimi praški, če takoj ne spereš (meni se ne da ). Mi je pa to rešilo življenje, ko sem bila 2. noseča, saj sem sicer vedno bruhala, ko sem zavohala pralni prašek, očitno je zadeva res strupena, da nosečke tako reagiramo .
|
|
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 25.3.2009 8:33:57
|
|
|
|
moci
|
meni jih je prijazna duša naročila na ebayu, jih imam za par let pa ful ceneje sem jih dobila. uporabljam jih pa za temno perilo, če so madeži dam pa čist mal praška zraven.
|
|
|
|
RE: Pralni indijski oreščki 31.3.2009 12:10:30
|
|
|
|
Picabo
|
Za vse tiste, ki ste iz Lj. in okolice. Jaz jih kupim kar na lj. tržnici, mislim, da se reče stojnici BIOTOP ali nekaj takega. Tam sem kupila tudi pirin vzglavnik in je super!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.