|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   metanje stvari
13.3.2009 19:25:33   
katjuša79
Naš štiriletnik karnaprej mče stvari. Pa ne iz jeze, kar tako ko se mu zljubi. Meni gre  to pošteno naživce. pa tudi do kakšne nesreče pride (zadene kakšno osebo, stvar...) Poskušala sem že vse mogoče od pogovora, kazni, ignorance.... pa nič. Zanima me, če je to samo obdobje in če ima še katera kakšen predlog kako ukrepati, da se bi to končalo?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: metanje stvari
13.3.2009 19:51:44   
Gina
KO začne metat igrače, jih brez besed poberi in pospravi nekam čisto proč za določen čas, recimo en teden. To seveda naredi, če si mu reči že prej povedala, zakaj se ne sme igrač metat po stanovanju (ker se poškoduje igrača, pohištvo, tla, ker nimamo denarja za nove..., ker lahko komu pade v glavo...). Ko boš trikrat vzela igrače, bo nehal.

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2009 20:05:32   
Najaa
Točno to, kar je napisala Gina, je palilo pri naši! S tem, da je bila stara malo manj kot 2 leti in s tem, da sem jaz igračo vzela in jo umaknila od nje na vidno mesto. Npr. visoko na  omaro, da jo je vidla, dosegla pa ne. Je hitro nehala metat stvari okoli (tudi knjige so vrčale po zraku!).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2009 20:08:45   
Sisy
Naša 19 mesečnica počne isto in to že dooolgo časa. Ne pomaga pa nič, sem poskusila s tisoč in eno metodo. Tudi ta ki jo je predlagala Gina ne deluje. S tem da je pri nas še hujše  ker poleg igračk letijo še flaške, oblačila,hana, pribor,krožniki...v glavnem vse kar ji pride pod roke.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2009 23:15:26   
najina pikica*
ja to k opisuje gina res pali!vzet igračo al stvar in jo spravt...morda v kako prozorno škatlo,v dosegu....da ko jo otrok vidi se vsakič spomne zakaj je ostal brez nje...hkrati pa si jo mora da bi jo imel prislužiti...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2009 8:22:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

ja to k opisuje gina res pali!vzet igračo al stvar in jo spravt...morda v kako prozorno škatlo,v dosegu....da ko jo otrok vidi se vsakič spomne zakaj je ostal brez nje...hkrati pa si jo mora da bi jo imel prislužiti...

jst ji lahko vse igrače pospravim...pa se ne bo dala motit...bo pa kej drugega našlauser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2009 9:12:11   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

jst ji lahko vse igrače pospravim...pa se ne bo dala motit...bo pa kej drugega našlauser posted image user posted image user posted image

Sisy, tvoje je premajhna, sploh ne razume poante, logično je to. To deluje pri starejših otrocih. Skoraj vsi majhni otročki imajo to fazo, ki jo sčasoma prerastejo. Normalno je to. Ni pa normalno, če to počne 4-letnik. On je pa tudi že dovolj ozaveščen in povezuje reči, da na to reagira.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.