|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaostajanje M
13.3.2009 11:48:32   
jan_ika
Pozdravljne

Pišem pravič, zanima me če je mogoče, da po npr. ugotovljena mi je bila tokxoplazmoza in sem se odločila da 3 tedne jem samo perutnino in so se mi bezgavke pomanjšale oz. mi je to pomagalo. Ali je mogoče da mi zaradi spremembe prehrane zaostaja M. Prav tako imam zdaj zadnje dni bolj močan beli tok. Pred približno 4 meseci sem prenehala jemati Kt Yarino in sem imela prve mesece urejeno M sedaj me pa nekaj heca, malo sem v skrbeh ker res nisva načrtovala user posted image . Zelo me je strah tako da se niti testa user posted image  ne upam naredit a imam ga v omarici. user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaostajanje M
13.3.2009 12:26:13   
5ra83
Jaz sem nehala jemat tablete in, ko sem imela prav tako redne menstruacije, potem pa naenkrat več ne. No, tisti mesec sem zanosila. Je tudi možno, da je povečan izcedek. Ne vem pa ali je možno, da ti menstruacija zaostaja, če spremeniš prehrano. Svetujem ti, da vseeno opraviš test, to je edini način, da se prepričaš.
Zanima me pa še zakaj si nehala jemat tablete, če si ne želiš otroka???

(odgovor članu jan_ika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2009 12:50:35   
jan_ika
Tabletke sem nehala jemat, ker sem se sama tako odločila, prej sem jih jemala 3 leta in pol.  Pa tudi G mi je na pregledu rekla da bi jih morala nehat jemat, kao da si očistim telo. Mogoče se nisem prav izrazila otoke si želim a ne še zdaj je malo prezgodaj. No potem pa le moram zbrati pogum in narediti test.
user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2009 13:57:01   
5ra83
Saj bo. Tudi, če si noseča, boš videla, da se bo vse uredilo. Če pa res nisi pripravljena na to, da imaš zdaj otroka, pa imaš tudi kakšno drugo možnost. Zato obstaja splav, ali pa daš otroka posvojiti komu, ki ga ne more imeti. Držim pesti. Javi se, ko boš izvedela.

(odgovor članu jan_ika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2009 15:54:34   
Lenck
Nimam namena biti nesramna, ampak te čisto resno sprašujem: strah te je tega, da bi bila noseča, in zato ne upaš narediti testa, pa tu po forumu sprašuješ, ali si noseča? user posted image Se ti ne zdi, da ti ta taktika ne bo pomagala, niti odgovorila na vprašanja? user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2009 16:12:36   
jan_ika
user posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2009 18:59:24   
Lenck
Si naredila test? user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu jan_ika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2009 8:27:22   
čebelca2

jst sem user posted image dobila čez tri mesece ko sem nehala tabletke jematuser posted image , potem po tej 1.user posted image sem jo dobila spet čez 2 meseca... zdej, po treh letih smo prišli na 28-38 dni, pač ko se ji zazdi... povesem možno je da ti zaostaja zaradi tabletk, ker se ravnovesje hormonov poruši, možno pa je da si noseča. a nista imela druge zaščite? če pa še "okrevaš" po obolenju za toksoplazmozo - to škodi plodu. naredi test, boš vsaj vedla pri čem si... jst bi ga že nardila!

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?