Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:32:44
|
|
|
|
Rozalija
|
Jas sem bila v prvi nosečnosti pri 20 tednih že +8, pol je pa šlo do +22. Tako da ne vem kje si ti našla že +5. To ni nič. Pri meni je šlo kar konstantno gor celo nosečnost.
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:35:19
|
|
|
|
Anhelo2
|
Definitivno to drži!!! Od 20 - 30 tedna grejo kg kot strela. Jaz sem se do 19 tedna zredila vsega skupaj 3,5 kg. Od 20 do sedaj ko sem v 30 tednu pa kar 8 kg. S predpostavko, da nič več ne jem kot prej in da se celo sedaj več gibam kot prej ker sem bila kronično utrujena. Jaz resnično upam, da drži tudi to, da se sedaj počasi ustavi. Ampak gremo se tolažiti in si dopovedovati : kot gor tudi dol!!! LP
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:40:54
|
|
|
|
CIPRESA
|
Veš Čiračara tole naraščanje KG je tudi meni delalo preglavice in sem se spraševala ali se pravilno redim ali ne!!!! Pa pol na koncu ali proti koncu ugotoviš da na KG ne morem uplivat, ker jem natanko tako kot do 20t, mogoče še malo manj, in do 20t dsem jih pridelala okrog 3-4KG pol pa ........nenormalno sedaj ko sem v 28t jih imam že 11KG - lepo ane??? Niti nevem kako ker ne jem nič več in nič manj kot vedno, tko da PO MOJE je to odvisno od vsake posebej. Le upam lahko da se bo nekje okrog 30t malo ustavilo, ker če se ne bo nevem kaj bo!!!!! LP CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:53:43
|
|
|
|
malika
|
Meni so kile najbolj norele v prvi nosečnosti zadnja dva meseca, do takrat sem se redila točno 1kg na mesec; potem pa v dveh mesecih kar za 5kg Zdaj v drugo pa bom raje tiho, ker sem v 28 tednu imam že 10 kg plusa. :ups:
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:54:51
|
|
|
|
ciciban
|
Kilogrami gredo najhitreje gor decembra-govorim iz lastnih izkusen.:)-
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 10:56:21
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz sem se najbolj zredila v 6 in 7 mesecu, vsak mesec 3,5 kg. Sem mislila, da se bo potem ustavilo, pa nič ne kaže na to. Se redim enako kot pred šestim mesecem.:)-
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 11:27:49
|
|
|
|
maya1
|
do 16t 2kg, od 16t pa do 35t pa 12kg, hudo. lp
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 11:49:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni so pa najbolj skočile v zadnjem trimesečju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2005 12:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 12:06:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem se v prvi nosečnosti zredila po 1 kg na teden v zadnjih dveh mesecih in pridelala skupno 20 kg plusa - prava :pujs: upam, da sedaj ne bo tako in da mi bo uspelo nabrat max 12+ 8)
|
|
|
|
Kdaj največji porast teže? 4.5.2005 12:11:19
|
|
|
|
Rozalija
|
To sem tud jaz misnla Jana, pa ne gre. Zdajle gre isto gor kot pri prvi. Ampak se mi tistih 20+ sploh ni tolk poznalo. Bi pa tud jaz sam tam ene 15+ al pa še manj mela..... sam je že zdaj 2+ Ma pa saj bo šlo vse dol. Ena dieta, fajn sprehodi pa bo. Pa mal telovadbe... ma more it dol.... drgač pa pod nož, pa naj špeh stran odrežejo če čjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......