Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 1:25:24
|
|
|
|
sergeja26
|
Jančika ZAKON! To sta pa obvladala; Ful dobre fotke ni kaj :bravo::bravo::bravo: lp, sergeja:rozica:
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 3:25:36
|
|
|
|
polona2
|
Se pridružujem mnenju Sergeje in hkrati čestitam mojstru iz drugega albuma za prekanjen način uporabe Tupperware posode :)-.
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 6:24:05
|
|
|
|
mammy26
|
ja super je, ni kaj. Svaka čast mojstru. Prav zanimivo je pogledati kakšne starejše slike. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 6:34:04
|
|
|
|
Mojca20
|
Slikce so super! Oba sta bila zelo, zelo lušatkana otročka:love:. Idejo bom izkoristila tudi jaz, in naslednji album, ki ga bom naredila, bodo najine slike iz otroštva:bravo::bravo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2005 7:13:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:16:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Dobro jutro, punce, in hvala:). Bagi, iz tvojih ust v božja ali pač čigava useša že:)-. Šibamo mi v posvetovalnico, prestolonaslednik je namreč danes dopolnil 9 mesecev in se gremo malo hvalit, kak še nič ne zna:)-. Uživajte!
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:20:52
|
|
|
|
pika74
|
Iiiiiii kaj sta dobra :love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo: Pohvalno :rozica:
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:21:02
|
|
|
|
ZARA
|
Jao, kakšen lušten otrok si bla,Jančika...
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 8:06:09
|
|
|
|
Moyca_
|
Jančika zelo lepa manekena sta bila. Kakšno razliko pa sta imela z bratom?
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:08:23
|
|
|
|
Maxica
|
Res super fotke in še boljši komentarji spodaj:)-. Jančika, ti je pa Vasja zelo podoben, vsaj meni se tako zdi. Aja, pa čestitke vašemu devetmesečniku:sloncek::sloncek::sloncek:! Poročaj, kako je šlo v posvetovalnici, nas čaka jutri.
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:20:51
|
|
|
|
DeVilla
|
Odlične albume imaš!!! :bravo:
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:30:25
|
|
|
|
bini
|
zelo lušno :) morda pa tud mi enkrat najdemo čas za kaj takega - zaenkrat kaže slabo :zmeden: srečno v posvetovalnici - mi tud nismo velik znali pri 9m :)-:)-.. ampak je zdej vse not prnesla ta mala :bravo:
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 11:00:07
|
|
|
|
Blink1
|
Jančika super slike. In Slišni - dobra ideja. Danes grem k mami po stare slike, da jh poskeniram in si naredim tudi sama tak arhiv starih slik na DVD-jih:bravo::bravo: Vasja...vse naj naj za 9 mesecev:bravo::bravo::bravo: Mi imamo pa v ponedeljek posvetovalnico:)
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 14:46:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Hojla, smo končno doma, malo smo se potepali. Naša pediatrinja je totalno kul, mali ne dela nič, samo debelo gleda, ona pa - jaja, pa saj že dela malo tega, pa malo onega, super, super:)-. Moyca, z bratom sva narazen dve leti in pol. Je bil tak bolj divjak, saj se mu po očkah vidi, a ne:). Vasja je pa res bolj podoben meni, čeprav se vidi v njem tudi nekaj atija. Kot je rekel prijatelj iz tujine - a perfect mixture:love:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?