Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 14:03:22
|
|
|
|
Splišni
|
Naša je prinesla 7 evrov. To zdaj za zgornji 2 enki (vsakič po 7 evrov), za spodnji dve se pa ne spomnim. Tud denar, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 14:08:14
|
|
|
|
Kliki
|
Meni je denar prinesla. sam 7 euro pa zihr ne če bi preračunala za kako liziko je bilo.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 14:54:17
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi smo dobile 100 sit za vsak zob. Zdaj bi pac dali 1€.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 17:16:41
|
|
|
|
potepinček
|
5€
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 18:36:12
|
|
|
|
Splišni
|
Aja, a da res tako malo dajete? No, jaz sem pa moža nadrla, ko je nekaj topogledno jezikal ... No ja, pri nas je to fina priložnost, da se otroku da denar, da lahko špara. Ker sicer mu žepnine ali česa drugega ne dajemo, pa tako vsaj kdaj kaj dobi.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 18:53:19
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Aja, a da res tako malo dajete? No, jaz sem pa moža nadrla, ko je nekaj topogledno jezikal ... No ja, pri nas je to fina priložnost, da se otroku da denar, da lahko špara. Ker sicer mu žepnine ali česa drugega ne dajemo, pa tako vsaj kdaj kaj dobi. Pri nas isto..je pa zdaj zamenjal spodnji enki in za vsako je dobil 5€. Mojemu se je zdelo velik...ker glih malo ni...velik pa tud ne...trpeljna je blo za 100€
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 20:43:20
|
|
|
|
ajataja
|
5 e za vsakega
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 21:26:00
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni No ja, pri nas je to fina priložnost, da se otroku da denar, da lahko špara. Ker sicer mu žepnine ali česa drugega ne dajemo, pa tako vsaj kdaj kaj dobi. Isto je pri nas. Je potem tako ponosen, ko lahko nese miškino darilo v šparovček, da mu z veseljem dava. Pa itak ne zapravi - se je odločil, da bo šparal za računalnik. Je pa dobil za prvi zobek 10€, ker se je kar fejst namatral (pri zobozdravniku z injekcijo in na silo), za naslednje pa po 5 € za vsakega.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 23:10:53
|
|
|
|
ely*
|
Pri nas pa je avto prinesla. Je čisto nor na avtke, denar mu pa še nič ne pomeni.
|
|
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 12.3.2009 23:15:08
|
|
|
|
Marogica
|
Pri nas je tudi 5€. Neke igračke so brezveze, raje si potem sam kakšno kupi. Je namreč že dovolj star.
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 13.3.2009 0:34:09
|
|
|
|
valči
|
Našemu sem dala en,ali dva evra za zobek,sicer mu je bistvo to,da miška res pride.Šparovček pa tako ima že lep čas in zbira evre.Za kako reč
|
|
RE: Kaj je pri vas prinesla miška? 13.3.2009 8:05:46
|
|
|
|
vesna.com
|
2€, enkrat za škrbino pa krtačko in pasto
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.