|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je pri vas prinesla miška?
12.3.2009 13:57:58   
Anonimen
Moja pupa, je pravkar prišla k meni, češ, da se ji maje zobek. Vsa srečna je začela razlagat, da ko ji bo pa izpadel, ga bo nastavila pod povšter in da ga bo miška zamenjala za nagrado.

Kaj ste ve nastavile otrokom?
Za vse izpadle zobke, ali samo za enega- dva?

Jaz se spomnim, da sem naslednje jutro namesto zobka našla denar.user posted image

Hvala v naprej, za vaše odgovore.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je pri vas prinesla miška?
12.3.2009 14:03:22   
Splišni
Naša je prinesla 7 evrov. To zdaj za zgornji 2 enki (vsakič po 7 evrov), za spodnji dve se pa ne spomnim. Tud denar, se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2009 14:08:14   
Kliki
Meni je denar prinesla. sam 7 euro pa zihr ne če bi preračunala user posted image
za kako liziko je bilo.user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2009 14:54:17   
Ribica **
Mi smo dobile 100 sit za vsak zob. Zdaj bi pac dali 1€.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2009 17:16:41   
potepinček
5€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2009 18:36:12   
Splišni
Aja, a da res tako malo dajete? No, jaz sem pa moža nadrla, ko je nekaj topogledno jezikal ...user posted image

No ja, pri nas je to fina priložnost, da se otroku da denar, da lahko špara. Ker sicer mu žepnine ali česa drugega ne dajemo, pa tako vsaj kdaj kaj dobi.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2009 18:53:19   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Aja, a da res tako malo dajete? No, jaz sem pa moža nadrla, ko je nekaj topogledno jezikal ...user posted image

No ja, pri nas je to fina priložnost, da se otroku da denar, da lahko špara. Ker sicer mu žepnine ali česa drugega ne dajemo, pa tako vsaj kdaj kaj dobi.

Pri nas isto..je pa zdaj zamenjal spodnji enki in za vsako je dobil 5€.
Mojemu se je zdelo velik...ker glih malo ni...velik pa tud ne...trpeljna je blo za 100€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2009 20:43:20   
ajataja
5 e za vsakega

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 21:26:00   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Isto je pri nas. Je potem tako ponosen, ko lahko nese miškino darilo v šparovček, da mu z veseljem dava. user posted image Pa itak ne zapravi - se je odločil, da bo šparal za računalnik.

Je pa dobil za prvi zobek 10€, ker se je kar fejst namatral (pri zobozdravniku z injekcijo in na silo), za naslednje pa po 5 € za vsakega.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 23:10:53   
ely*
Pri nas pa je avto prinesla. Je čisto nor na avtke, denar mu pa še nič ne pomeni.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2009 23:15:08   
Marogica
Pri nas je tudi 5€. Neke igračke so brezveze, raje si potem sam kakšno kupi. Je namreč že dovolj star.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2009 0:34:09   
valči
Našemu sem dala en,ali dva evra za zobek,sicer mu je bistvo to,da miška res pride.Šparovček pa tako ima že lep čas in zbira evre.Za kako rečuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2009 8:05:46   
vesna.com
2€, enkrat za škrbino pa krtačko in pastouser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2009 9:34:36   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

2€, enkrat za škrbino pa krtačko in pastouser posted image

Ta je pa dobra, res!user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.