|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grd "moker" kašelj...
12.3.2009 8:48:55   
*Naja
Naša punčka preboleva virozo in smo jo imeli 2 dni nazaj tudi pri zdravniku. Vročine sicer že od včeraj nima, se mi pa zdi, da vsak dan bolj kašlja. Kašelj je produktiven in ko začne kašljati je slišati, kot da ima vse "zabito" s sluzjo. Ponoči skoraj nič ne spimo, ker joče, saj nenehno kašlja. Danes se vse skupaj nadaljuje tudi čez dan in res ne vem, kako bo spet ponoči. Mažem jo s kremo od Justa(Materina d.), dajem ji toplo pleničko na prsi, trudim se, da čimveč popije, sicer se pa želi še vedno veliko dojiti, ker nima apetita. Skrbi me, da se ne bi vse skupaj razvilo v kaj resnejšega. A ji lahko kako olajšam vse skupaj vsaj ponoči? V katerem primeru bi šle ve nazaj k P.?

_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grd "moker" kašelj...
12.3.2009 12:38:21   
Soncnica
Hoj, jaz bi šla takoj k pediatru. Moj Jaša je imel pri enem letu tak moker kašelj, pa smo ga peljali k P, ta je najprej rekla, da gre za "prehlad" - napačna diagnoza, ki se je kasneje "razvil" v pljučnico. Nočem te strašiti, ampak v tvojem primeru bi jaz res še daneš šla k pediatru in mu zatežila naj user posted image posluša tudi pljučka in mu vzame kri

lp    

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grd "moker" kašelj...
12.3.2009 13:34:38   
maja80
Našauser posted image  (13M) je tudi prebolela virozo. Trajalo je nekako 1 teden in je tudi kašljala. Smo bili dva krat pri P in jo je poslušala ter pregledala ušesa in grlo in je bilo na srečo vse BP. Jaz sem ji zelo zelo pogosto čistila nos z fiziološko potem pa baby vac. Pri nas ji je dva dni ful teklo iz nosa in kadar se ji je ulilo iz nosa takrat je kašjlala ker ji je sluz tudi po grlu dol tekla. ko se je odkašlala je bilo ok. upam, da pri vas ni kaj hujšega. pa pozdravite se čimprej. Pa tudi pri nas se je hotla skoz dojit ker druge hrane ni sprejela.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?