Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 12.3.2009 8:18:33
|
|
|
|
anika87
|
Ja seveda je možno, ne sekiraj se... hormončki delajo, pa ni nujno da je vsak dan isto. Jaz mislim, no. Jaz sem bla v prvem 3-mesečju ful utrujena, dojke pa hmmm... mislim da so me bolele in tut ne... spomnim se da so me, spet pa ni spomin tak, da bi lahko rekla, da so me vsak dan in ful... verjetno je bilo različno kot pri tebi. Ne sekiraj se s tem, ker sekiranje škodi
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 12.3.2009 8:26:27
|
|
|
|
Mateja4
|
Živjo Sem v 18 tednu. In ja absolutno je možno da te bolijo potem pa kar na enkrat ne več. Vsaj z mano je tako. Nobenkrat pa ni prišlo do nikakršne krvavitve. Tako da brez skrbi. To je čist normalno (povedala ginekologinja). Topel pozdravček
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 12.3.2009 8:38:49
|
|
|
|
metka_zone
|
Mene so strašno bolele,simptomi so izginili ene štiri dni nazaj. Š večji problem je bil, ker dojim prvega otroka in to je res peklenska bolečina...Potem pa kar naenkrat nič in z mojo je vse v najlepšem redu, tako, da brez panike... Lp
|
|
|
|
RE: boleče in neboleče dojke v 1. tromesečju-... 12.3.2009 10:41:00
|
|
|
|
girly
|
ja, normalno
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?