Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 11.3.2009 22:01:07
|
|
|
|
Ribica **
|
Mivko v vodi ima Pag, sam sence pa ne kaj dosti. Razen na Trincelu v Stari Novalji, samo tam je pa voda zaradi mivke prav motna.
|
|
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 7:14:49
|
|
|
|
PAJO
|
na rabu je tud full lepo,mivka pa senca tud,mi smo bli lani tamav je full uzival. res sama mivka pa nizka voda
|
|
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 7:26:31
|
|
|
|
rija
|
Pred Falkensteinerjem je mini plaža z mivko, ampak ni prave sence. Pa najverjetneje je v visoki sezoni tista plaža zabasana...
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 7:33:59
|
|
|
|
skuštrana
|
V bližini Zadra imaš Privlako, tam okoli so same pješčane plaže. Potem imaš TN zaton, tam je tudi mivka. Pa gužva
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 7:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi v ninu je peščena plaža,ampak meni je privlaka zakon.
|
|
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 13:25:59
|
|
|
|
S*
|
Na Rabu je Rajska plaža, primerna predvsem za otroke. Plitvina je neskončna, naravne sence pa je tudi več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 14:41:35
|
|
|
|
alda
|
Ja Rab : Rajska plaža je zakon
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 12.3.2009 23:33:35
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Ja Rab : Rajska plaža je zakon Pa zvečer imaš luna park in imajo res fajn zrihtano . Mi gremo letos že tretjič ker mi ni boljšega kot to. Na plaži so tudi igrala in jutranja aerobika.
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 15.3.2009 14:13:32
|
|
|
|
staši
|
Medulin ,zakon za majhne otroke mivka ,borova senca ,topla voda .Preiskušeno štiri leta!
|
|
|
|
RE: plaža z mivko - hrvaška 9.4.2009 4:15:27
|
|
|
|
pancek
|
Baje da je v Privlaki res mivka, ne vem pa, ker tam še nisem bila. Poglej spletne strani tur. društva Privlaka (TZ Privlaka), opazila sem ene (za moj okus) lušne apartmaje v Apartmanska kuća Rešetar (vtipkaj kar v google in ti najde direkt njihovo spletno stran z veliko fotografijami, da si lahko bolje predstavljaš). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?