Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 11:41:11
|
|
|
|
Rožica I
|
Nič se ne obvežeš, res pa je, da jim pustiš podatke, da te lahko potem nadlegujejo k obvezovanju . Jaz sem sicer zadevo izpolnila, ker itak že imam pri njih nekaj, tako da .... Drugače pa me zanima, kako se vam je zdelo s temi dinozavri. Če se ti da mal napisat (če je bilo otroku zanimivo, koliko star otrok, pa ti vlakci, kako dolgo traja ogled, ali je voden ogled...) Smo mislili iti tja med počitnicami, pa smo potem izbrali drugo jamo. Bomo pa šli še tja verjetno pogledat, enkrat do konec aprila. Mislim, da se razstava konča v začetku maja.
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 11:51:17
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa me zanima, kako se vam je zdelo s temi dinozavri. Če se ti da mal napisat (če je bilo otroku zanimivo, koliko star otrok, pa ti vlakci, kako dolgo traja ogled, ali je voden ogled...) Jaz osebno nisem šla, sva s kolegico klepetale na kavi. Naš 6-letnik je bil navdušen nad dinozavri, ampak nad temi je navdušen tak al tak, pa tudi nad samo jamo, ker je bil prvič. Ogled je bil okoli 2 uri, če se ne motim, voden, ja. Če bi vprašala malega, bi šel še enkrat, tako da... Mogoče pa še sama izpolnem tale vprašalnik, pa gremo še enkrat lp, mojca
|
|
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 11:54:14
|
|
|
|
Rožica I
|
Torej je šel otrok z drugim odrasli noter ali je kak voden ogled posebej za mularijo? Ker meni ti dinozavri že pri ušesih ven gledajo ... Koliko pa je vstopnina?
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 11:58:17
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, s tamalim je šel ati. Mislim, da nas je za 2 otroka in 2 odrasla prišlo okoli 60€, ne vem točno, ker sta plačala atija, mamici pa sva klepetali lp, mojca
|
|
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 13:48:24
|
|
|
|
Rožica I
|
O, hvala za info, Mojca !
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 18:01:58
|
|
|
|
Moyca_
|
MI SMO KORISTILI POPUST IN SMO DALI ZA 2 ODRASLA IN 2 OTROKA 22 €
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 20:27:47
|
|
|
|
Urša
|
Moyca, pa si samo letak izpolnila in to je bilo to?
|
|
RE: dinozavri v postojnski j. in KD 11.3.2009 20:47:23
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Moyca, pa si samo letak izpolnila in to je bilo to? jap in ga skopirala, ter oddala na blagajni so me klicali pa sem jim rekla da že imam eno varčevanje pri njih, tako da hvala lepa
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?