Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:43:03
|
|
|
|
Tricia
|
Ja že spet ta tema, se opravičujem, a rabim nasvet. Jst in moj fant sva vabljena na ohcet konec maja (jst sicer ne bom šla,ker imam 11.maja PDP, a vseeno). Ženin je bratranec od mojega :love:, družimo pa se bolj občasno (redki obiski in po kakih žurih se srečamo). Mladoporočenca sta izrazila željo da bi jim vsi kot poročno darilo dali kar DENAR. Zdej pa problem, ker nimam pojma po koliko se zbira za take cerimonije. Glede na to kar sem napisala, kaj bi ve predlagale, po koliko na osebo. Jst ne vem ali je 10 tisoč preveč ali premalo. Ne bi rada da izpadeva škrta, a tudi celega premoženja ne misliva zapravljat za to, ker denarja ne pobirava lih z drevesa in ga bova prav kmalu potrebovala za najino :duda:. Prosim dejte mi kej svetovat. Najlepša hvala vsem.:rozica: Tricia
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem najprej lani mislila dat za poroko 50.000. Čez tri tedne sem že prešla na 25.000. No, na koncu sem pristala na 20.000, več z mojim nisva zmogla dat. Še za ta denar sva si sposodla. Potem pa sta mi mladoporočenca povedala, da sta dobivala po 100 EUR. Ampak je šlo za veliko poroko s 140 ljudmi povabljenimi.
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:51:22
|
|
|
|
corfu
|
Pravijo, da se da toliko denarja, kolikor pride meni za enega, torej če gre tvoj sam, en svečan meni pride cca 10.000, sicer pa kdor z malim ni zadovoljen...
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:53:20
|
|
|
|
Seven*
|
Presodis koliko lahko das. Jaz bi tezko dala vec kot 10 tisoc. Zadovoljni pa ne bodo samo prevzetni ljudje. Vesel moras biti vsakega tolarja..
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, a veš kaj, to si pa dobro zapisala, Seven!Ne se sekirat, daj kolikor pač lahko daš. Tudi 10.000 je veliko denarja, brez skrbi, ne boš izpadla kot škrt. Sicer pa mladoporočenca bosta itak razumela, da pričakujeta bebico, pa da si ravno luksuza ne moreta privoščit!
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 15:58:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
a se ne da zaprta kuverta??? :zmeden: ali gredo kar takoj za vogal in pokukajo kolk so dobili? :zmeden:
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 16:00:39
|
|
|
|
NinKa
|
Na poroki daš kolikor lahko, ampak ne pretiravat v višino. Kot sveže poročena lahko povem, da sem bila z vsakim darilom zadovoljna, ki sem ga dobila.....zakaj pa ne bi bila, saj se nisem poročila zaradi daril. Mislim, da je 10-15 tisoč čist dovolj. NinKa :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 16:02:27
|
|
|
|
NinKa
|
A ima kdo čas pregledat kaj je dobil....jaz sem svoja darila pregledala naslednje jutro, ko sva se zbudila. Najprej sem videla samo lepe škatle in noter kuverte.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 17:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva tudi rekla za denar. Moja žlahta je zbrala skupi, menda če preračunam koliko jih je, rata cca. 10-15.000 na familijo. Orientacija jim je bilo darilo od sestrične eno leto prej - en fensi pralni stroj. Toliko so zbrali tudi za naju. Bila sva zadovoljna z vsakim tolarjem. Ostali - nežlahta - pa so dali, kolikor je kdo želel na račun pri turistični agenciji in potem sva šla za ta denar na poročno potovanje. Nikoli nisva preverjala, koliko je kdo dal. Pa se dogovorite in dajte vsi skupaj v eno kuverto, mislim vsa družina po strani od tvojega :love:.
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 18:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva dala 100 evrov.
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 19:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša klapa en drugemu vedno dajemo po 10 jurjev na par. Se mi zdi glih prov.
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 19:57:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Mojemu bratrancu sva dala pred tremi leti 5 jurjev, sori, ampak bila sva čisto brez denarja:(. Lani se je poročila moj najboljša prijateljica in smo se v družbi najožjih prijateljev zmenili, da damo med 20 in 30. Midva sva dala 30, to je vendarle moja najboljša prijateljica in ravno sva bila pri denarju. Za bratrance in ne najbližje prijatelje se mi zdi od 10 do 20 jurjev OK.
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 20:00:36
|
|
|
|
emaa
|
midva sva dobila različno (tisti, ki so upoštevali najino željo za denar, drugo sva vse že mela), pa se mi je zdelo da so nekateri dajali veliko (20.000 se mi zdi kar dosti)
|
|
|
|
Darilo za mladoporočenca 3.5.2005 21:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi zdi 10.000 SIT za znance dovolj. Saj bi s tem denarjem lahko že lepo darilce kupila. Čisto O.K.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?