|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barve v otroški sobi in po celem stanovanju
3.5.2005 10:15:36   
Moyca_

rada bi imele bolj pisano stanovanje, vendar ne preveč. Je kak fen-shui kako pobarvati stanovanje- morda kakšna stran

LP, MOJCA:sloncek::sloncek:

frutka ima tako lepe stene, da sem dobila take lušte. Frutka a bi pri meni tudi pomagaal?;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.5.2005 10:35:41   
Jančika_
Z oranžno ali rumeno ne moreš kiksnit. Pa ne pobarvat vseh sten v sobi, ampak samo eno ali dve, če boš uporabila močne barve.

Mi imamo v dnevni dve oranžni steni (barva buče), v kuhinji dve rumeni, v otroški pa dve zelo nežno rumeni in eno malo temnejšo rumeno (čez eno steno pa je čez celo vgradna omara, zelo svetla, skoraj bela).

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2005 10:59:20   
kofetek2010
mi imamo dnevno sobo v opečnato oranžni, jedilnico v svetlo vanilija rumeni, kuhinjo v svetlo modri in rumeni kot je jedilnica, predsobo v pastelno zeleni, spalnico in otroško sobo v rumeni barvi - vse barve so svilene in pralne (niso oljnate!) - so neke nemške barve iz Obija in Baumaxa, so dražje od navadnih, ampak je mir, ker se ne umažejo oz. jih lahko s krpo obrišeš ;)

jaz sem barvala stene po svojem okusu in jih prilagajala barvi pohištva, o kakšnih "zdravilnih" učinkovinah nisem razmišljala, razen, da mi je bolj domače, ker ni vse sterilno belo 8)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2005 11:06:30   
Moyca_
pralne barve:zmeden: to pa je nekaj za nas. A lahko res brez problema pobrišeš s krpo:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2005 11:10:25   
kofetek2010
ja, ful so dobre!:bravo: pojdi pogledat, imajo barve kakršne ti srce poželi! :bravo:
žal se ne spomnim imena, so v manjših količinah mislim, da za cca. 25 m2 8)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2005 11:16:50   
Urška*
Ja, tote pralne barve so res super! Jih ima moja babica v kuhijnji, pa je ful zadovoljna.

lp:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2005 11:20:37   
Annny
Mi imamo večinoma vse oranžno in rumeno (ti dve barvi imata za moje pojme tak energetski naboj:)- ), spalnico imava pa svetlo vijolično.
LP

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2005 12:36:24   
kaja11
Mi imamo v dnevni sobi, kuhinji in jedilnici (vse je skupaj) eno veliko rdečo steno in tri manjše rumene, ki so tko malo pocasto pobarvane... dve steni pa sta ostali beli. V otroški sobi pa imamo eno oranžno in eno modro steno.... tudi pocasto pobarvano. Na drugi dve steni bomo pa kaj narisali:bravo:. Aja v predsobi sem pa ene rožice narisalav stilu 70-tih:)-... je ful ozka in je nisem hotela barvati.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2005 12:50:45   
Anonimen
Midva imava celo stanovanje ful pisano. Živo rumeno, menta zeleno, živo oranžno. Sam kopalnica je ful dolgocajtna, ker je sivo bela. :ups:
Bom fotke v album naštimala (sem ga enkrat za prijateljico pofotkala). Bom doma neredila, ker nimam s sabo.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2005 12:53:34   
Anonimen
Mam s sabo - poglej v album.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2005 13:36:07   
Anonimen
Mi2 sva zdaj novo stanovanje tudi naredla ful pisano-nama je tak všeč.
Kuhinja-marelica,
dnevna soba-sv. modra in bordo rdeča,
hodnik-bel z bež oboki,
spalnica-pistacija,
otroška soba-rumena/vanilija:sloncek:

Ko bo gotovo, bom še slikice gor vrgla!:)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2005 13:42:52   
Moyca_
jebodrom:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

ti pa ga serješ pikec0

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2005 13:52:43   
Anonimen
no ja - to je študentski izraz za peskovnik. Tisto -dve samski pojstli s 3 stranicami skup za noge zvezane (da moraš zvezat ugotoviš šele po parih poizkusih divjega :sloncek::sloncek:, če ti starejši cimer prej ne pove). Pol pa je cel podvig tam tudi kaj delat, ker si zjutri vsa plav in ožuljen - od stranic seveda ne od :ups:. Predvsem če imaš srečo, da ne padeš med postelje ko je najbolj :sloncek::sloncek::sloncek:. Uf kaka leta so to bla.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2005 16:52:33   
frutka_
Moyca pri nas si itak videla kako imamo in sem vesela da ti je všeč.Jaz sem že od nekdaj taki vizualni tip, ki ima rad močne barve in kontraste.
Glede nakupa barv ti toplo pripročam trgovinico v SL. Bistrici-Medvode, kjer ti bodo zmešali kaj hočeš za najmanjši denar. Noben Baumax in Merkur nista cenejša.

Glede pralnih barv, v kuhinji/rdeča in na WC-ju/oranžna ter rumena v spalnici so pralne. To je fajn, ker jih samo z vlažno krpo obrišeš. Je pa hudič, če pridejo barve na katerokoli drugo podlago, ker jih ne dobiš več dol drugače kot z razredčilom. Moraš paziti pri nanosu!

Ja, pa upati si jih moraš nanašat, ker so meni vsi rekli da sem malo hecna, ko sem povedala da bo kuhinja rdeča. No, izpadlo je noro dobro in je vsem všeč, ko pridejo prvič na obisk!

Glede izbire barv sem se nekako orientirala po legi stanovanja. Npr. spalnico sem hotela imeti malo tudi modro. Ampak lega spalnice je je S in modra barva bi le še poudarjala to senčno lego. Dnevna soba pa je ves dan v soncu in tako sem hotela da še to poudarim. Izbrala sem nežno rumeno.

Razmisli še o borduricah, ker si lahko z njimi narediš marsikaj in polepšaš prostor. Najcenejše imajo v Gradnji na Šentiljski cesti . Na splošni imajo tukaj ves material bolj poceni kot drugje!

LP

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2005 19:19:12   
Mojca20
Tudi mi imamo pisano stanovanje, spalnico močno oranžno, dnevno sobo močno rumeno, predsobo opečnato, kuhinjo pa rdečo, otroška soba pa je v tapetah, takih luštkanih s klovnčki in črtami - rdeče bele barve. Tudi kopalnica je živahnih barv, saj so ploščice v rumeno-modri kombinaciji.

Vse barve v našem stanovanju se mi zdijo super, samo kuhinja se mi zdi mogoče malce preveč rdeča, naslednjič jo bomo pobarvali v oranžno ali opečnato.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2005 19:28:25   
Anonimen
Glede pralnih barv v stanovanju: midva imava celo stanovanje v pralnih barvah (stene normalno dihajo) in sicer Jupol GOLD. Barve si pa zbiraš po barvni lestvici. Cenovno pa ni bilo kaj dosti dražje od navadnega Jupola (cena je odvisna od nianse barve)!

Je pa lepo čudežno zbrisat flekce na stenah.

Bojana

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.5.2005 20:46:49   
Anonimen
Bojana a ti rata brisat.
Meni se je jabolčni sok samo razpacal in so ratali veliki fleki druge nianse. In črte od seslca ne grejo dol. Katastrofa.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......