cmokec
|
Zdravo, pa ste se končno pojavile. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mojih slabosti in bruhanja ni več. :bravo::bravo: Tudi lepo vreme kar precej vpliva name, zato kar žarim od energije. Trebušček je že res velik, se vsak čudi, da sem šele v 16t. Kilogrami ne počivajo, pridelala sem že +4kg, pa bolj pazim, kaj jem in zgleda skoraj tako, kod da bi hujšala.:zmeden: Jogurti 1,3% maščobe, veliko sadja in zelenjave, res pa je, da se ne morem navaditi, da bi veliko pila. Edino, kar me daje je stalno prisoten bel tok v velikih količinah. Me pa nič ne srbi ali peče, le hlačke imam stalno vlažne. Lahko se pa považnam, da že 5 dni čutim malo pikico, večinoma zvečer, ko se umirim. :bravo:9nebesa:bravo: Jutri imam pregled in upam, da dobim pisno potrdilo, da grem lahko na morje. Če ga ne, se bom pa v čebriček spravila. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Zanima me, kako ve vzklajujete mazanje s kremo proti strijami in kremo proti celolitu. En dan eno, en dan drugo (mislim predel riti in zg. del stegna), ali dopoldne eno in popoldne drugo. Sploh ne vem, kaj pa če se učinka izključujeta? Kako ve to prakticirate? Pozdravček iz Kranja :rozica::rozica::rozica::rozica:
|