|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla!!!
3.5.2005 7:40:45   
chips
Dobro jutro!!
Kako ste kaj??
Jaz sem bolj slabo,že dva dni nič ne spim ponoči,se kr premetavam!Že celi teden me grabijo krči v levem koncu trebuha!To je ful hudo včeraj me je držal več kot 1 uro!!
In v petek ter soboto sem imela vročino(37,6°C).Pa še čez ledvice me boli, pa križ itd......
Ali je lahko to kaj narobe?
Danes imam 2.pregled in še za podaljšanje bolniške.A to mi da ginek. samo potrdilo o noseč. ali še kaj drugega??
Kako pa potem dolgo traja da dobim iz komisije nazaj,in sicer mi bolniška poteče konec tedna!!!
Upam da mi bodo podaljšali bolniško ker takšna ne morem delati.
Lp
14t2dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ojla!!!
3.5.2005 7:57:28   
CIPRESA
chips, jaz sem tudi na bolniški že skozi celo nosečnost. Tvoja ginekologinja napiše nek list oz svoje menje tvojemu osebnemu zdravniku, to mnenje jaz vedno nesem po končanem ginekološkem pregledu mojemu osebnemu zdravniku, ki da to naprej na komislijo in v roku 14 dni pride po pošti od ZZZS odločba od komislije, na kateri piše datum do kdaj imaš podaljšano bolniško.

Če ti je ginekologinja predlagala za podaljšanje pol vsaj pri meni je tako da nikoli ne dvomi komisija v strokovno mnenje tvojega ginekologa. Mislim da bo!!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ojla!!!
3.5.2005 8:03:29   
chips
A pol ne bo prišla pošta do konca tedna???
V bolniški sem pa preko svojega os. zdravnika!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ojla!!!
3.5.2005 8:09:38   
Lenči
Dobro jutro!

Pri meni je primer takšen: ginekologinja napiše mnenje za podaljšanje bolniške in osebna zdravnica to mnenje skupaj s svojim posreduje na komisijo. Ponavadi sem dobila mnenje tisti dan ali pa kakšen prej, ko mi je bolniška potekla.

Sedaj pa že več kot tri tedne čakam na odgovor pritožbene komisije - saj mi komisija kljub priporočilu ginekoloinje in osebne zdravnice bolniške ni podaljšala.

Upam, da do konca tedna dobiš odločbo s pozitivnim rezultatom. Držim pesti.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ojla!!!
3.5.2005 8:21:52   
chips
sem klicala zjutraj k os. zdravniku pa je reku da mi more napisati na potrdilo prav da je potrebno za stalež,drugače ne upošteva.
Kaj res morajo tako komplicirati???

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?